Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 До админа за лимита
Автор: assens   
Дата:   25-02-04 00:10

Здравейте,

Бях неприятно изненадан, че има лимит от 2 снимки на ден... не може ли да се увеличи поне на 5? Какво го налага? Аз може цял месец нито една снимка да не кача, и накрая като искам да кача 5 снимки трябва да си загубя три дена..

По скоро лимита може да се направи на седмична база?

поздрави,
асен.

Отговори на това съобщение
 Re: До админа за лимита
Автор: boni   
Дата:   25-02-04 00:31

Проблемът е ,че в момента се качват близо по 100 снимки дневно.Това означава,че повечето хора не могат да ги разгледат,особено ако са на телефонна линия.повече от половината от тези снимки нямат никакви достойнства да се качват в представителния албум на сайта.Все пак целта на тоя сайт не е да бъде домашен албум.Тук е хубаво да качвате снимки ,които си заслужават да бъдат видени от хората,които ще ви представят в добра светлина като фотограф.Едва ли дори майсторите могат да покажат повече от 4-5 такива снимки седмично.
В тази връзка ние дори ще ограничим качването на снимки в албума на сайта до 4-5 седмично максимум.В същото време ще дадем възможност за качване на 3 снимки дневно в личните ви галерии,но без да се виждат в централния албум.Тях ще можете да показвате във форума.
И още веднъж напомням ,че този сайт не е домашен албум за качване на разни семейни и др. подобни снимки - за това си има много безплатни места в нета.Както надявам се се вижда сайта има друга насоченост.

Публикацията е редактирана (25-02-04 00:34)

Дата:   25-02-04 00:53

Ок. съгласен съм с твойте съображения напълно... Но не е ли по-добре тогава да се постави общ лимит на потребител - да кажем не повече от 10-20-50 снимки? Аз например качвам няколко снимки, оставям ги няколко дена, седмица и после ги махам. Естествено, че нямам намерение да пълня сайта с крап...
ето например от 200 снимки днес избрах 5 и не мога да ги кача..
а смисъла да ги качвам тук е именно този, че ще ми е интересно да видя мнението / впечатлението на другите хора...
но ще ми бъде много по удобно ако имам възможност да качвам по 5 снимки на веднъж - а не всеки ден да се занимавам да качвам по 2.

друг проблем който имам от няколко дни: Как да разгледам всичките снимки на определен потребител - последователно? Преди като избера потребителя от списъка с авторите - и като отворя произволна негова снимка, с цъкане на бутоните < и > броузвах всички снимки на избраният от мен автор - а сега не е така...

Дата:   25-02-04 01:05

Добре де ,но не разбираш ли че ако ги качиш сега всички на куп ,ще получиш коментари само за една-две??? Нали някой трябва да ги гледа тези снимки,как да стане това като са по 100 на ден?По добре избери най-хубавата и покажи нея.
За разглеждането в профилите си прав,ще го оправим.

Дата:   25-02-04 01:10

Примерно сега си качил две снимки - тази с ролерите е приятна,има динамика и е добре че си я показал .Другата обаче е напълно излишно да я показваш - снимал си Ал. Невски от самолет - това го има с 3 пъти по-добро качество на всяка сергия в София.
Разгледай снимките по рейтинг,виж най-доброто и се постарай и ти да покажеш най-доброто,което имаш. Ето сега качваш 2 снимки от които едната не става ,а ако качиш 5???
Ще можете да качвате повече в профила си ,но ще вземем мерки албумът да има малко по-стойностен вид.

Дата:   25-02-04 01:11

Разбирам ;-) И ти си прав, но може да се помисли за някакъв компромис, който да е за удобство.. просто нямам възможност всеки ден да се занимавам да качвам по 2 :)
за това предложих 5 като компромис.. 100 е абсурдно :) много...

не искам да се заяждам, сори.. в крайна сметка вие ще прецените как е най-добре.. аз само исках да направя предложение...

приятна вечер :)

Дата:   25-02-04 01:23

100 се събират общо на ден и се разглеждат трудно.
Възможно е примерно да се качат снимки в личната галерия и да чакат ред за албума автоматично.Ще помислим над този вариант

Автор: Dr.Martin   
Дата:   25-02-04 02:35

Опитвам се в момента да кача една снимка - нищо не става! Излиза съообщение - "Качваните снимки минават във вашия личен профил.От там може да ги преместите в Албума. Максималния ви брой в албума за една седмица е 3 снимки."
Нито в албума нито в моя профил не се появява новата снимка.

За последно съм качвал по една снимка на 8,10 и 21 Февруари...

Къде е проблема?

Автор: e-design   
Дата:   25-02-04 08:31

И аз имам същия проблем!

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   25-02-04 09:06

И аз също, хем презаредих снимката 2-3 пъти.

Автор: maniack   
Дата:   25-02-04 09:29

Sled malko vidqh komentarite po tazi tema reshih i az da Upload-na edna snimka, no imah sy6tiq problem kakto ostanalite

Автор: maraia   
Дата:   25-02-04 10:47

И при мен се явява същият проблем...[smilie11]

Автор: simon   
Дата:   25-02-04 11:01

И аз съм така[smilie7]

Автор: Mick   
Дата:   25-02-04 19:10

...hubavo e da ima nqkakvo ograni4enie naistina...inache ne moje da se razgleda vsichko...

първа  назад  1     всички  напред  последна