Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Gledam rejtinga ...
Автор: boni   
Дата:   25-02-04 02:08

Gledam klasaciata v momenta za mesec fevruari i na pyrva stranica vijdam ot 12 snimki - 8 sa B/W !

Отговори на това съобщение
 Re: Gledam rejtinga ...
Автор: asahi   
Дата:   25-02-04 09:19

8,5 ако питаш мен.

Автор: Niko24   
Дата:   25-02-04 09:37

Нали всичко от там е тръгнало ...

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   25-02-04 10:08

Мдаа, криво се полива и криво расте! Да направим тогава качването да става само на Ч/Б снимки? Аз също съм фен, но Ч/Б ми идва да направя снимка 1:20 или дори по-рядко., все пак с Ч/Б могат да се изобразят уместно малко неща и състояния...предимно меланхолия, носталгия, ретро, и доста други, но все пак малка част от широкия спектър на фотографията...пък светът пъстър и широк, емоциите също цветни. От момента в които си купих първото цветно филмче, вече не бих могъл да снимам само Ч/Б. Малко доброволна ампутация сме си направили на сетивата...а пък в реномираните конкурси за Ч/Б правят отделна категория дори...за да не се смесва с по-големите възможности на цветното възприятие. Не е логично това..меко казано. Гледам, и в тридневния рейтинг нещата същите. Снимаи Ч/Б народе..цветно де, но има една програмка..https://photo-forum.net/joro/emoticons/T1A.gif

Автор: asahi   
Дата:   25-02-04 10:18

Цветността (броя на цветовете) в една снимка е само едно от изразните средства. Един автор може да си зарежда само ч/б филми, друг може да си застопори блендата на 1.8 (а защо не и на 1.4 ако може да си го позволи), трети пък ще си сложи изчанчен филтър и ще гледа света само през него. И всичко това само за да покаже отражението на това отсреща в собствените си възприятия. Но, Бони, разликата ч/б - цветно се забелязва дори с бегъл поглед и може би за това я слагаме на челно място.

първа  назад  1     всички  напред  последна