Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Хайде готово!
Автор: admin   
Дата:   25-02-04 02:30

3 снимки на седмица в албума!

По 2 на ден в личния профил! ( дали да не са повече? )

Вижте си профилите. Там има едни стрелкички нагоре към албума и надолу към профила.

По подразбиране всички снимки качени до сега са в албума.

По подразбиране новокачените снимки не са в албума.

Отговори на това съобщение
 Re: Хайде готово!
Автор: e-design   
Дата:   25-02-04 08:29

Големината на албума 5 mb ли е? Не следих докрай дискусиите. Ще се отчита ли колко място от албума е заето и колко остава (нещо като в АБВ.бг)?
Опишете моля ви, някъде подробно всички нововъведени правила и схеми, а не на отделни форуми! [smilie24]

Автор: boni   
Дата:   25-02-04 11:08

Daj da e 3 snimki na den v lichnia profil, ot koito 3 na sedmica da mogat da se pokazvat za komentirane v albuma.
Taka sa mnogo gyvkavi.Shte mogat da iztegliat niakoia snimka ot albuma i bez da ia triat da ia zapaziat samo v lichnia si profil.

Дата:   25-02-04 11:18

В момента работим по софтуера, временно не могат да се качват снимки.

Автор: emmmo   
Дата:   25-02-04 11:56

Е, вие пък сега! Отдавна говорим за намаляване на лимита за качване на снимки, но не е ли прекалено драстично? От 14 снимки седмично минаваме на 3!!! Освен това, така процентното количество на скапаните снимки в албума ще си остане същото. Нали обсъждахме диференциране на квотите?

Дата:   25-02-04 12:08

Ще увеличим лимита на качване на снимки на 3 на ден, но те ще отиват в личното пространство на всеки.
От там, всеки по всяко време ще може да ги мести в общия албум и да ги връща обратно.
Но лимитът за снимки в общия албум ще бъде намален.
Дори и ти Емо, не можеш да правиш по 2 шедьовъра на ден.
Така всеки ще може да показва на приятелите си или във форума нещата, които са му в личната галерия, а в общия албум ще се показват по-стойностните работи.

Автор: Dr.Martin   
Дата:   25-02-04 15:08

Като говорим са стойностни работи - мисля че е необходимо максималния размер на снимките да бъде вдигнат поне до 800 пиксела по възможност и ло 130КБ - според мен това е границата при която загубата на качество е още приемлива.

Re: Не е съвсем готово...
Автор: ceco   
Дата:   25-02-04 16:01

admin> "Така всеки ще може да показва на приятелите си или във форума нещата, които са му в личната галерия..."

Имате пред вид този форум??? - Та той ще се задръсти тотално! Ако всеки реши да си отвори тема "Вижте новите ми снимки от еди къде си" или "Харесаха ми много снимките в профила на на еди кого си", то не знам какво ще стане тук и дали повечето хора ще могат да прочетат темите, отнасящи се до всички. Ако наистина това е идеята, то по-удачно е за тази цел да се направи отделен форум "Лични галерии", а този да остане, както и до сега, за въпроси от по-общ интерес.

Автор: J0R0   
Дата:   25-02-04 16:47

При всички положения по-добре е форума да се задръсти, отколкото галериите, нали?
То няма как да има 2000 потребители и да функционира като с 20, пък и да няма никакви ограничения за никого.

първа  назад  1     всички  напред  последна