Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 най-малкия филмов SLR ..
Автор: thor   
Дата:   03-12-04 10:28

със сменяема оптика ,....е за тези на които им е интересно ,ето линк :

http://www.cameraquest.com/pentx110.htm

[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: най-малкия филмов SLR ..
Автор: cristo   
Дата:   03-12-04 10:32

да бе, аз много съм му се чудин ана този апарат, но не съм чел досега за него, да не е нещо като Олимпус Pen?

Автор: volokin   
Дата:   03-12-04 10:47

ееее, Тор-е ти разби моето откритие за Минолта, това ако го бях видял въпреки загатването за призма, изобщо нямаше да го взема за такъв апарат, хе, егати и мижитуркото тоя [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: boni   
Дата:   03-12-04 10:47

е ама не е 35мм :))

Автор: thor   
Дата:   03-12-04 10:49

ми Olympus-a e 35mm фотоапарат ,който снима на половин кадър ,докато Pentax-а снима на 110 филм ,а и Olympus-а е доста по голям ,е естествено ,качеството на картинката на едното е по добро заради размера на филма ,после системата на този Olympus е доста окомплектована ,докато Pentax-а си е просто ,миниатюрно апаратче с няколко обектива най вече за радостта на тези които си падат по такива играчки - но с реални възможности ,аз така го виждам ..[smilie6]

Автор: jumbo   
Дата:   03-12-04 11:39

бе това са извращения [smilie18] [smilie18]

Автор: nikon_f2   
Дата:   03-12-04 12:12

[smilie24] E Thor ти ме изкефи! Имаш ли го това бижу? Аз си мислех за руския Нарцисс , но той май е по-висок.
Такова апартче си е супер. [smilie24] Представяш ли си какво е да снимаш с него? Наистина фън!

първа  назад  1     всички  напред  последна