Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 В помощ на колегите от 7 дни спорт :))
Автор: boni   
Дата:   02-12-04 15:56

Вися си аз пред полиграфията и по едно време гледам двама подозрителни типове с EOS-1D mk2
се приближават заплашително към мене :))
"Правим анкета за в-к 7дни спорт ,ако може да ни отговоритена един въпрос" казват и ме застрелват с ЕОС-а и един червенолентест 28-70/2.8
"Оооо,викам аз ,Марк2 а? Казвайте !"

"Кой от българските отбори ,ако играчите му се съблекат и се снимат голи ,ще събере най-много фенове "
След този втори изстрел оставам безмълвен 2 минути и не мога да измисля никакъв оригинален отговор....Вместо да кажа да речем Локо Сф ,щото те по принцип обичат да свалят гащи,аз изтърсвам едно "Амии сигурно Левски или ЦСКА ,щот са най-популярни " и се засрамвам от баналния си отговор.
След като си говорим още 10-на минути за Канони ,никони и обективи ,се разделяме по живо по здраво,но все пак не пропускам да им отговоря на изстрела докато "интервюират" следващата жертва.
https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/qspv5757.JPG
https://photo-forum.net/images//o_1101995175_7dni.jpg

Сега си мисля ,че трябваше жени да питат не мъже по тоя въпрос ама нейсе .
Ако има компетентни фенки във форума ,моля да помогнат на колегите от 7 дни спорт с отговори по тази сложна анкета [beer]

Публикацията е редактирана (02-12-04 15:58)

Отговори на това съобщение
 Re: В помощ на колегите от 7 дни спорт :))
Автор: kirilius   
Дата:   02-12-04 16:03

Ама те за мъжки отбори ли са те питали? Щото ако въпросът е бил общ, бая женски отбори по какво ли не има да се изброят [smilie5]

Автор: boni   
Дата:   02-12-04 16:05

Бе за футболни отбори ме питаха:))

Автор: atira   
Дата:   02-12-04 16:08

футболният отбор на фото форум [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: 6tuka   
Дата:   02-12-04 17:44

[smilie7] Националният отбор на България заедно с чисто новият им треньор-Христо Стоичков![smilie7] Аз съм им фенка![smilie7]

Автор: Brummaker   
Дата:   02-12-04 17:52

Бони,

ще умра от смях !!!!

Този, който е порадната им жертва и който ти си сложил на тази снимка, Е КВАРТАЛНИЯ АЛКОХОЛИК !!!

Веднаж щеше да направи катастрофа /беше пиян/ и не знаех, че е още жив хе хе [smilie5]

Автор: Odin   
Дата:   02-12-04 18:53

Na kolegata s bradata sum blagodaren zashttoto mi dade za polzvane edin Canon EF 300m L seria s filtur[smilie24] [beer]

Автор: papi   
Дата:   02-12-04 23:51

я Иван Йочев...

първа  назад  1     всички  напред  последна