Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Talkoven rechnik na komentarite
Автор: emsago   
Дата:   29-11-04 15:43

!
!!
!!!
o!o
:)
####
++++
6
ja objasnete [smilie5]

e tezi po gi razbiram, no pak popadat v grupata na "nekonstruktivnite" komentari:
got
sup
haresvam

... propuskam li njakoi? [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Talkoven rechnik na komentarite
Автор: Brummaker   
Дата:   29-11-04 15:49

! /придружено с 4 точки/ - отлична снимка, нямам какво да кажа по нея и искам да отбележа, че ми е направила впечатление

!!, както и !!! /придружено с 4 точки/ - същото, но в превъзходна степен [smilie3]

за другите - емоции, предизвикани от снимката. характерно за емоциите е , че те не винаги подлежат на точно описание, най-малкото - с думи [smilie5]

[beer] [smilie18] [beer] [smilie18]

Автор: RossN   
Дата:   29-11-04 15:53

аз лично ползвам "!" като еквивалент на оценката, която давам, един вид явно гласуване. Ако има да казвам нещо повече, ползвам българската азбука и език[smilie25]

Автор: Phoki   
Дата:   29-11-04 16:00

++++++=6
+++++=5 и т.н[smile] [beer] [beer] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: almera   
Дата:   29-11-04 16:02

Brummaker [smilie24] [smilie25]

Автор: Kuncho   
Дата:   29-11-04 16:05

Smisula na komentara e vuzmojnostta za obosnovka ZASHTO ti haresva tozi kadur ili ZASHTO ne ti haresva
komentari ot po gornite sa edin vid li4na kurtoazia i natqgane, kato se ima navpredvid lipsata na imena v spisuka na glasuvashtite

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   29-11-04 16:08

Моето е ">>>>"
То е напълно достатъчно, за да кажа:
1. Снимката ми харесва.
2. Поздравления за нея.
3. Пускам висока оценка.
4. Няма смисъл да пиша, защото мнението ми е подобно на някое от вече изразените.
5. Не разползгам с много време за подробен коментар.

Дата:   29-11-04 16:14

almera [smilie3]

Kuncho, погледни на нещата от друг ъгъл: аз ако ще се слагам на някой няма да е тук, а има достатъчно начини [smile]
а що се отнася да моето мнение за дадени снимки на дадени автори-то предпочитам да го казвам на тях лично [smilie3]
историята сочи за много лоши резултати, когато се започне това не ми халесва, защото....и така....а ако ми харесва-горната с-ма е достатъчна, за да се разбере [smilie25]

Автор: emsago   

haha LUMBERJACK, [smilie24] za objasnenieto.

a kak li biha izglejdali sakrateni komentari na snimki koito ne vi haresvat osobenno?

Автор: bundy   

Kato Brum.Obiasnil sym v profila si.

Автор: yanee   
Дата:   29-11-04 16:20

°!° ей, т'ва пък е моя маниер да маркирам фотовете които ми харесват или првли4ат вниманието ми...така изразявам обле6тената си физиономия [smilie18]

нямам време да се обяснявам в лиубофф[smilie5]

4есто гласувам без да оставям "запазения си знак", к'во пък да не съм ви длъжен с не6то, ама ха [smilie6]

Автор: photoforce   
Дата:   29-11-04 16:24

Яне! Винаги съм искал да те питам, дали този знак означава мъжки орган, или напротив - одобрение! Най-сетне разбрах ;) Евала!

Автор: fogas   
Дата:   29-11-04 16:26

А някой може ли да направи снимка, която да е съкратен вариант и да отговаря на някой обширен коментар?

Ха сега да ви видя що за фотографи сте

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   29-11-04 16:40

[smilie18] [smilie18] [smilie18] photoforce, внимавай с подсъзнателното, да не се вманиа4и6 не6то [smilie18]
поздравления за снимката ти под N1 в рейтинга [smilie24]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   29-11-04 16:53

+++ - злато
++ - сребро
+ - бронз
(не ми звучат добре наименованията, затова предпочитам плюсовете)
:)- усмивка
!
!!
!!!
възхищения в някаква степен.
#### - май е "зачерквам" - и аз не го разбирам.
o!o - среден май

Дата:   29-11-04 17:02

ама моля ви, правете разлика между °!° и о!о [beer]

Автор: PolarBear   
Дата:   29-11-04 17:11

Разбираемо е желанието за повече конструктивни коментари. И по-малко деструктивни, що ли?

Изброените не са канструктивни? Не знам, може и да не са...по-скоро обаче просто не са коментари. Аз самият използвам някои от тях. Не за да уча авторът как да снима, за това владея някои езици, вкл. български. А и не винаги искам да коментирам. Трите удивителни, както и двоеточието с дясна скоба за мен са начин да поздравя автор за работата му, която по някаква причина ми е доставила удоволствие. И да му се отблагодаря с нещо много ценно за мен - една усмивка.

Автор: kali222   
Дата:   29-11-04 17:22

Когато имам време споделям емоциите, впечатлението или размислите към които ме е навела една или друга творба. Не знам дали това е конструктивно,но ако имам някаква идея за подобряване (според мен) на кадъра също винаги я споделам. Всичко това на български език и по възможност на кирилица (освен ако авторът няма явни пристрастия към някой друг език, който и аз по случайност владея. ":)" използвам когато нямам време да коментирам или просто нямам какво толкова да кажа, но все пак искам да отбележа, че въпросната творба ми е доставила удоволствие и в най-общия случай този знак означава усмивка. "!" и "+" не са сред изразните ми средства, но разбирам мотивите на тези, които ги ползват и не възразявам...

Автор: deltalink   
Дата:   29-11-04 17:23

#### - на времето в детската градина раздаваха пчелички и пеперудки при добро поведение, но понеже на моята клавиатура невиждам подобни /някои други може и да виждат, ако не да си зачеркнат/ раздавам # ;)

Автор: J0R0   
Дата:   29-11-04 17:24

! - кърти плочките
!! - бие рибата
!!! - фърля ме направо в оркестъра
o!o - цепи мрака
:) - кефи ме на max
#### - рулира
++++ - густо, майна
6 - трепач е

Автор: PolarBear   
Дата:   29-11-04 17:30

JORO, :) :) :)

Дата:   29-11-04 17:32

####

[smilie3]

Автор: asahi   
Дата:   29-11-04 17:36

малииии - модела става, ама не за туй.

Автор: stoevmobile   
Дата:   29-11-04 17:41

.... = "неам думи"
? = "това пък що за жувотно е"

Автор: n1x0n   
Дата:   29-11-04 18:08

Ми като ще правите речник, да знаете, че аз като не напиша коментар значи че или :
А. Кадъра страшно ми харесва, нямам забележки в техническо отношение, харесва ми настроението създадено от него и автора ми е безкрайно симпатичен и се прекланям пред таланта му
или
Б. Кадъра е отврат, недостойна за човешко око, с ужасна композиция, лоша работа със светлината, а автора трябва да бъде разкъсан от четворен впряг и после набит на кол.
За това кое от двете е валидно във всеки конкретен случай се досещайте по нюансите в мълчанието ми.

Сега сериозно.
Това с + - * ! @ # $ и прочие знаци е тъпо, защото показва нежеланието да отделите 30 сек. от безкрайно ценното си време за смислен коментар.

първа  назад  1     всички  напред  последна