Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 До админите
Автор: alex_markov   
Дата:   29-11-04 12:13

Не е ли по-добре снимката когато се премести в албума да влиза с тази дата (не с адтата когато е качена на саита)?
Бях много изненадан когато вчера качих снимка в албума и на разглеждане албум по дати въобще не я видях естествено никои не гласува за нея;) защото никой не я видя[smilie7]
Моля знаещите да ми обяснят как тояно се случват нещата мойе пък аз да бъркам.
Нали трябва да стигна 555 точки че да мога да гласувам и аз;)

Отговори на това съобщение
 Re: До админите
Автор: photoforce   
Дата:   29-11-04 12:45

Прав си - малко е неприяно. Наистина, ако качиш снимка само в своя албум и изчакаш, например едва седмица, преди да я пуснеш в общият, то тогава чак тя и злиза там, като нова. Обаче не влиза в рейтинг за деня, за три дни и така нататък, което така, или иначе, я ощетява. Това е проблем. Просто, като кача снимка в моя албум, веднага я слагам в общия, защото само през следващите 24 часа тя фигурира и в "за деня".

Дата:   29-11-04 23:14

Разбирам че всички сте заети с нови Велики дела и дискусий ( не е лесно да се сменя концепцията на саита ;) - успех) ама нека все пак някой (сас, бони или някои друг) да каже мнението си по-този въпрос.

Автор: jumbo   
Дата:   30-11-04 10:45

член 6 ти

Автор: J0R0   
Дата:   30-11-04 10:52

Тези въпроси са от компетенцията на Сас, а той не е в България.

Автор: ejko   
Дата:   30-11-04 10:54

lele ve4e i 4lenove vzehme da si vadim!!!
Samo taka

Публикацията е редактирана (30-11-04 10:55)

Дата:   30-11-04 17:31

Повдигнах въпроса защото съм си качил повечко снимки наведнъж (правени са в течение на години) и като им доиде реда ги мятам в албума но чак сега се светнах че те всъщност потъват моментално и имат 5минути слава на първа страница след което никои не може да ги види тъи йато минавата в графата от миналия месец [smilie11]
Нема лошо[shtrak] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна