Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Samsung DIGIMAX 430 питане?
Автор: giiv   
Дата:   19-11-04 13:30

Онзи ден си взех фотоапарат Samsung DIGIMAX 430 . Моля ви за отговор по няколко въпроса:
1. Нормално ли е при възпроизвеждане на записан звук от високоговорителя на апарата постоянно се чува "ссссс" заедно с възпроизвеждания звук?
2. Забелязах м/у лещите на визьора прашинки, които се виждат при пряка слънчева светлина или лампа? Казаха ми че визьора не е херметичен и че е нормално да влиза прах. Дали е така?
Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Samsung DIGIMAX 430 питане?
Дата:   19-11-04 14:48

Никои ли не може да помогне?????[smilie8] [smilie11] [smilie11]

Автор: Poshtarov   
Дата:   19-11-04 20:52

!!!... друг път питай, преди да купуваш! С този апарат съм имал работа 3 години, така че... ПРОДАВАЙ ВЕДНАГА! Докато не е късно. Иска ми се да се направя на много хуманен и да ти кажа: "О-о, съжалявам!", но в действителност не ми пука. :)

Публикацията е редактирана (20-11-04 00:04)

Автор: solo5   
Дата:   19-11-04 20:56

Бони ще ти отговори най-добре [shtrak]

Автор: stoevmobile   
Дата:   19-11-04 23:24

имаше тема за възможността за връщане на стока, ако не ти е харесала в срок от дни.
даже не беше къса, ами и бая мнения имаше по нея.
не си спомням, кой беше изгорял с апаратче, дето маже.....

Автор: boni   
Дата:   20-11-04 00:16

giiv,обади ми се в понеделник на 0898416020 и ще се разберем да го видя.
Пощаров 430 няма нищо общо с 330 :))
Твоят 330 е един от първите модели на Самсунг,доста е стар и несъвършен меко казано :))
Обаче ти с него имаш много добри снимки ,което потвърждава тезата за задапаратното устройство.

Дата:   20-11-04 00:44

:)Мерси, Бони. Аз сега с риск да не бъда никак оригинален си купувам 300D... Иначе за 430... не виждам голяма разлика... С него също съм работил - вярно, по-добре е от моята сапунерка, но си остава Samsung (да прощават спонсорите). :)

Дата:   20-11-04 00:59

300Д е перфектен избор ,особено с тези цени напоследък...

Дата:   20-11-04 02:36

и промоции разни
http://www.*************/promotions.php?id=34

Дата:   20-11-04 08:09

Правих снимки с него-на ауто режимЛ Прави доста контрастни снимки! Проверих за звука-значи и другите Дигимах 430 се държът по същия начинл Остава въпросът ми дали е нормално във прозорчето на визьора да влиза прах
Благодаря boni! Ще ти се обадя в понеделник да се разберем

Автор: solo5   
Дата:   20-11-04 10:59

Звукът при Самсунг е с много голяма компресия и не е добър.
В крайна сметка е сложен, за да си водиш бележки към снимките,
не да си записваш HiFi [smilie5]Можеше да се постараят малко, ама .... карай
Иначе аз съм доволен от моя [beer]

Дата:   20-11-04 17:56

Моля хората с Samsung DigiMax 370/430 да проверят дали в прозорчето на визьора когато се погледне на силна светлина се виждат прашинки. Не че е проблем ама дразни! Счита ли се това за дефект? Аз имам едно старо руско полуавтоматично LOMO: и при него има прах във визьора-ама то е старо и ползвано!А Самсунга е НОВ! Нормално ли е в крайна сметка???[smilie11] [smilie11]

Дата:   20-11-04 20:06

Не се притеснявай - това е дребен и дори пренебрежим проблем. Аз като си всех моя 340 (вярно, по несъваршен е) се оказа, че 20% от матрицата беше с 50% по-несветлочувствителна от останалата част... Направих рекламация и ми дадоха друг апарат. Ако толкова те дразни тая прашинка - пробвай да направиш и ти рекламация. Естествено, че не е нормално да има каквато и да било прашинка, но... Съмнявам се да ти сменят апарата... :/

Дата:   21-11-04 09:05

Я, по-горе редактирали ли са ме или да?
[smilie18] [smilie18] [smilie18]
[beer] [beer] [beer]

Дата:   21-11-04 09:49

ne sa te redaktirali. Ima edin filtyr ,koito zamenia opredelini linkove kym tyrgovski saitove na golemi firmi sus zvezdichki,za d ane si praviat bezplatna reklama.
Obache kato iskash da napravish usluga na forumci i da im kajesh kyde ima dobra promocia ,prosto napishi linka po drug nachin i bez da go linkvash direktno

Дата:   21-11-04 19:24

Значи днес ходих до Germanos-от там си бях купил апарата. Помолих ги да ми покажат друг такъв фотоапарат за да направя сравнение с визьорите! Оказа се и в визъора на апарата дето ми показаха също има прашинки! Изглежда това е нормално явление за Samsung Digimax 370/430 серията!

Автор: fca   
Дата:   25-11-04 12:06

аз също си купих такъв апарат, не че имам някакво намерение да купя точно този, но мои бивши колеги в ИДГ България ме посъветваха да си взема единствено и само Samsung. те са тествали за списание PC World и DigitalWorld всички марки цифрови апарати от този клас и като комплексна оценка са дали на този най-висока.
но им казах, че ако са ме излъгали ще ми го откупят на цената, която аз съм заплатил [smile]

Дата:   28-11-04 19:17

Искам да попитам: казаха ми от сервиза на Самсунг, че оптиката била слабото място на фотоапаратите Самсунг. И като съвет ми препоръчаха да "не пипам" оптиката[smilie11] Какво да разбирам под това?? Днес видях, че ми се се напрашил обектива и го избърсах с кърпичка от микрофибър за очила. Това ли значи да не го пипам??[smilie11] [smilie8] Направи ми впечатление,че докато го бърша обектива мърда ако мога така да се изразя!
Моля колегите със Самсунг да споделят опит и проблеми от оптиката!
Предварително благодаря!

първа  назад  1     всички  напред  последна