Автор: volokin
Дата: 26-11-04 13:52
ами аз лично не виждам нещата на Виткин да са от Живота, както ти се изрази по-горе, това първо, второ колко от фотографите на този Сайт могат да пуснат подобни творби (аз лично познавам един и той си тръгна оттук, няма да го назовавам) Трето за един двама които могат да пуснат такива неща да правят отделна галерия е несериозно. Четвърто ако на Виткин му кажеш че това е ''зоната на Здрача'' както ти се изрази , не знам дали би те разбрал за какво говориш.
Трето като знам как се ''възмути'' (съвсем меко казано) народа на далеч по-простички творби тук пуснати от някой друг автор, ако самия Виткин влезе във форума и започне да пуска под някакъв ник различен от името Виткин, предвиждам тоталното разпадане на форума и превръшането му в два лагера, такива на ''моралисти'' (аз бих ги нарекъл псевдо) и на натуралисти ...
Не ме разбирай грешно, Виткин е добър, но не става за форум, най-малко не става за този форум, няма да го видиш и в други форуми по света... А и това не са неща от живота които той прави, изобщо не са!!!
|
|