Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 kum adminite!!!
Автор: SanniE   
Дата:   23-11-04 07:56

English version???da ama ne!!!taq english versiq na saita po dobre q opravete....na neq ima pove4e bulgarski otkolkoto angliiski....primer v momenta sum na english i kakvo vijdat o4ite mi na BG ezik: posledno ka4eni, avtor, reiting, vmukvane na kartinka, predavritelen pregled, purva, posledna, izpra6tai otgovorite na mail i o6te mnogo...dori interfeisa e na BG celiq za izlojbi i subitiq...imam priqteli 4ujdenci koito imaha jelanieto da se registrirat no uvi ne se spraviha na english versiata....ne razbirat bulgarski!!![smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie7] [smilie7] [smilie7]
[smilie11] [smilie11] [smilie11]
[beer] [beer] [beer]
[shtrak] [shtrak] [shtrak]
[smilie8] [smilie8] [smilie8]

Публикацията е редактирана (23-11-04 07:58)

Отговори на това съобщение
 Re: kum adminite!!!
Автор: ejko   
Дата:   23-11-04 08:16

hvarlih edno oko i naistina English versiata e malko bezmislena! Hubavo e da se stremim kam profesionalizam, taka 4e e dobre 4e ia ima, no triabva da se priznae, 4e e neizpolzvaema:)

Дата:   23-11-04 09:19

na nikoi li ne mu puka???

Автор: snooper   
Дата:   23-11-04 09:32

sannie, ne se znae, tova puk moje da e v pomosht na tezi, koito ot skoro uchat angliiski - ti predstaviash li si kak zle shte se pochuvstvat ako vlezat i savsem nishto ne razbirat, puk taka hibridno si e tarikatlak.[beer] [smilie24]

Дата:   23-11-04 09:54

mi da ne vlizat we heehh :))))))))[smilie7]

Автор: boni   
Дата:   23-11-04 10:15

Kakto kazah i predi English versiata za sega raboti samo za navigaciata,za da mogat horata da se orientirat v kategorii i reiting
Kogato ia zavyrshim shte raboti za vsichko

Автор: cveta   
Дата:   23-11-04 10:20

na men mi puka i se radvam 4e zahvana tazi tema. Pove4eto balgari koito ne jiveiat v BG imat priateli koito sa6to se interesuvat ot saita.
Az li4no imam takiva i mislia 4e za vsi4ki 6te e ot polza malko 4ujdo vlianie taka da se kaje.O6te pove4e 4e horata v 6tatite misliat razli4no ot horata v Germany naprimer,a horata v Germany misliat razli4no ot tezi v BG a tova zna4i 4e i snimat razli4no.Az li4no namiram za polezno da ima angliiski,ne samo polezno no i nalojitelno.
4e ni6to ne se razbira ot angliiskata versia si ujasno prav.

Дата:   24-11-04 07:19

mi jena sum vse pak!!![smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна