Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Ново на сайта
Автор: admin   
Дата:   22-11-04 13:13

Новото на сайта са няколко инструмента:
1. Отваряне на снимката на цял екран с избран фон
2. Кроп
3. B&W
4. Златно сечение
5. Огледален образ

Надяваме се, че ще ви бъдат полезни.

Отговори на това съобщение
 Re: Ново на сайта
Автор: DR2   
Дата:   22-11-04 13:14

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

mersaj!

Автор: nsirakov   
Дата:   22-11-04 13:16

samo deto na netscape ne bachktat :(

Автор: snooper   
Дата:   22-11-04 13:17

"Vinagi parvi" muhahahahaha[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Публикацията е редактирана (22-11-04 13:24)

Дата:   22-11-04 13:26

Pone reda da beshe razbrakan de [smilie5]

Автор: toncho   
Дата:   22-11-04 13:26

Super,lipsvaha mi tezi raboti !
Snooper,tezi kartinki sa sushtite po oshte 1000 saita v neta ,ti za koe govorish che sa sushtite che ne razbrah ?

Автор: koko_k   
Дата:   22-11-04 13:28

[smilie24] [smilie24] [smilie24]
bravo!

Автор: boni   
Дата:   22-11-04 13:31

Тука поне има някои работи дето не само са за първи път ,но са и единствени :))
Примерно факта че можеш да си закачиш пълна редакция на снимката ,не само инструменти.
Според нас пълната редакция беше достатъчна ,инструментите всеки фото сайт ги има .Така или иначе ,за много хора кропа и ч/б са удобни щото стават бързо и поради многото настоявания от юзърите решихме да ги пуснем.

Автор: knutanozavar   
Дата:   22-11-04 13:32

Bravo! [smilie24]

Predlozenie kum admin:
1. Pri "Snimkite na awtora" i "Poslednite komentari" se poqwqwa kato alternativen text "test".
2. Goleminata na shrifta, w profila, e prekaleno golqma. Ili pone da e ednakuw shrift nawsqkude, kato golemina.
3. Hubawo w poleto "Za men" da mogat da se izpolzwat nqkakwi znaci za now red...

Автор: kali222   
Дата:   22-11-04 13:33

Благодарим на хората, които работят за да е нашето удоволствие по-пълно.[smilie24]

Автор: toncho   
Дата:   22-11-04 13:34

A reda verno e kato vav photosight.ru ,ma na mene tova ne mi prechi

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   22-11-04 13:35

https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif

Дата:   22-11-04 13:36

tc, ne sam saglasen - redakciata v sahtia i variant ia ima i vuv www.photo-magican.co.uk i to go ima, otkakto az go znam - demek pone ot dve godini, otkakto sashtestvuva i www.photo-cult.com , no tam ojesh da si izberesh dali da kachish redkacia pravena na tvoia komputer ili da pozlvashe tehnia web-software, koito obache za povecheto Bulgarksi vrazki e malko tejak za sajalenie [smilie9]

Автор: volokin   
Дата:   22-11-04 13:40

pri men raboti samo zadnija fon, da ne goworim za kirilicata, ot dwa dena ja njam nikakwa [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Mozilla 1.6
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.6) Gecko/20040113

Дата:   22-11-04 13:40

А ,добре ,не го знаех ,мислех че ние сме го измислили ...Всъщност така си и беше ,спомням си че аз го измислих ,без да съм го гледал от някъде ...Взимам си думите назад тогава - за пръв път на български сайт :)))))))

Дата:   22-11-04 13:49

A, taka moje, Boni :)

Btw, makar hich da ne beshe dostatchno, shtot za da izvarsha nai-lubimoto mi deistvie, demek da vidia v BW ;) trebvashe ili da svaliam kadara i da otvarima photoshop primerno ili da proveriavam dali avtora ne ia e kachil v culta... [smilie5] [beer]

Дата:   22-11-04 13:52

Ние B/W си го имахме и преди .Нямаше го след смяната на дизайна само
Така или иначе ,тея неща не са нито нови ,нито оригинални ,за да говорим за това кой ги е приложил по-напред и къде :))

Re: ???? ?? ?????
Автор: murnau   
Дата:   22-11-04 14:01

i estestveno na Safari nishto ne raboti
IE dalech ne e edinstven browser veche, taka che moje da poglednete i kum drugite

Автор: TheMadMan   
Дата:   22-11-04 14:13

Абре, хора, в света се използва 90% Internet Explorer, всичко е писано и сертифицирано за него, там е пазара ..........

Автор: Sid   
Дата:   22-11-04 14:19

Аз от днес пробвам Mozila Firefox 1.0 работят само смяна на фона на фул скрийн и златно сечение. Резултат 2 от 5. Иначе е чудесно, че слагате тези подобрения. [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: karlson   
Дата:   22-11-04 14:32

Тези тулове обикновено са JAVA скриптове и аплети, които ги има на всеки фрий сайт за JAVA. Погледнете си в опциите на браузърите, дали не са изключени JAVA приложенията и затова да не ви работят. При мен работят добре.
Но всъщност нека админите да кажат.

Автор: чичовия   
Дата:   22-11-04 14:34

TheMadMan :

вече не са 90% за Internet Explorer[smilie3]
за един месец "Mozila Firefox" грабна според статистиките 5%-7% от Internet Explorer а и Mozila Firefox 1.0 са оправили много неща:)А,сега и Гугъла ще пуснат браузър[smilie5]с програмерите на Internet Explorer[smilie3]

Автор: Transfiction   
Дата:   23-11-04 00:04

[smilie24] [smilie24] [smilie24] Супер, браво! Аз чета само тук в този форум и много се радвам, че ги има екстрите. Даже не знаех, че имало такива по други форуми. Особено ме впечатли кропа, и също сечението, приложено заедно с кроп. [smilie24] Ама много ми харесва всичко! [smile]

Сега се сетих за едно нещо - може ли на първа страница на форума никовете да са и линкове? В момента никовете са линкове само вътре в тема, а би било удобно ако са линкове и в началната страница.

Привет! [shtrak]

Автор: Junior   
Дата:   23-11-04 00:20

а при мен и през MS Explorer нищо не бачка (поне през нетскейпа работи фона и мога да гласувам)

Автор: emsago   
Дата:   23-11-04 00:50

@ admin

mnogo polezni podobrenija ste napravili na saita. bi bilo dobre ako moje i EXIF da se chete direktno ot saita. shte bade goljamo ulesnenie.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна