Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Околна среда
Автор: ognyan   
Дата:   20-11-04 22:41

Imeto ne e pravilno.
Pravilnoto ime spored men e: Ekologia.
Pregledah na burzo snimkite i se okaza,che povecheto sa za albuma priroda.
Ot vsichki snimki ima naistina dobri popadenia,no sa malko:(
Tova do niakude se dulji na pogreshnoto ime.
Triabva da se smeni imeto spored men.
Tazi tema vinagi e bila aktualna i predpolagam che shte ima uspeh vuv foruma.

Отговори на това съобщение
 Re: Околна среда
Автор: sp   
Дата:   20-11-04 22:46

е ами то в началото беше Екология точно но някой пък се обади че точно това име не било правилно... [smilie10]
аз също съм за Екология.. околната среда си е природа... е не само но... определено липсват доста категория... Градът, Екология, Природа = околна среда....

Дата:   20-11-04 22:50

Ami zashtoto vseki gleda da se obajda dori i nepodgotven.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   20-11-04 22:51

Не е виновен този които яде хляба, а този които му го дава. Като няма модерация - природа ще влиза вътре, може и арт.[smilie7]
А иначе за темата - дискутирахме го дълго, виж в търсачката. "Екология" е далеч от истинската същност на понятието, както и "Околна среда" /според мен/, но второто е легализирано от институцийте поне.
За мен правилното име е "Опазване на природната среда" - дълго е, ама така и съм го учил като предмет, не може да се съкрати...ОПС[smilie5]
На такъв сайт разбира се далеч не трябва да се претендира за точност на такива понятия, но трябва по някакъв начин да става ясно на авторите ТОЧНО за какво става дума, да качват ТОЧНО това. Ако има спекулация - модерация.

Дата:   20-11-04 23:01

м сигурен ли си че не е опазване на ОКОЛНАТА среда :)
или най-точно предмета е Биология и опазване на околната среда ;)

няма да се реши проблема според мен само чрез променяне на името на тази категория...

Дата:   20-11-04 23:06

ЛОПС - ланшафтознание и опазване на природната среда - това в ГГФ-СУ./Геолого-географски факултет на софийския университет/. В биологическия може да е друго.

Дата:   20-11-04 23:15

:)
може :)
аз казвам за математическата гимназия [smilie18]

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   20-11-04 23:17

Абе вместо да вадите дебелите книжки и да прашите през къра кат български министър вземете направете разлика между теория и практика. Екология - перфектно. Околна среда - ми то като природа.

Автор: adda   
Дата:   21-11-04 00:08

"Ekologiq i opazvane na prirodnata sreda - EOPS" (syjalqvam, no ne raboti kirilicata!) - naistina nepodgorven ne e dobre da se izkazva chovek. Kazvam go kato biolog, shtoto se draznq, nishto lichno! Prosto utochnenie. [smile] [shtrak]

Автор: scrap   
Дата:   21-11-04 00:10

Екология[smilie24] [smilie24] [smilie24] ми то примерно кучето ми(не че имам такова де[smilie19])не се ли води също от Околна среда?[beer] [beer] И изобщо всичко което ни заобикаля не е ли от "Околна среда".Това е мое мнение,не знам как е практически,теоретически и физиологически [smilie5]

Дата:   21-11-04 10:13

Абе то теоретически Околна среда може да е по-правилно, ама ние сме прости и си знаем нашето - вие избирайте да ни образовате ли или да се съобразявате[smilie6] Важното в крайна светка е всяка снимка да си отива на мястото. Кръстете галерията "Замърсяване" и готово.

Автор: Junior   
Дата:   21-11-04 10:35

ЕКОЛОГИЯ ЗНАЧИ НЕЩО СЪВСЕЕЕЕМ ДРУГО, ОГИ...

Дата:   21-11-04 10:41

Трябва модериране - един автоматичен майл на всеки дето заблатява с други снимки /съзнателно или несъзнателно/. Ще качи един-два пъти и ще разбере.Ако сам не си ги премести - аут на снимките в друга галерия, ако нахалства...питанка/чуденка или подобно...ако пак...АУТ.
В края на крайщата по-добра система не е измислила и демокрацията. Ако се правим на невидели - то ще заприлича на един препълнен контейнер с боклуци, и никои няма да Ви види.

Автор: photoforce   
Дата:   21-11-04 11:06

Абе вижте какво! ЕКОЛОГИЯ може да означава ВСИЧКО, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! Вижте сами - от както, казвам ОТ КАКТО името бе променено на "околна среда", защото някой си се изказа като филосов, всички снимки вътре започнаха да се оказват бози! Просто Околна Среда са капките по стъклото на автомобила, околна среда са листата в гората, околна среда е каквото си искате! Окей, нека не е ЕКОЛОГИЯ, но ЕКОЛОГИЯ за нас, тъпаците, дето не знаем какво означава и не сме следвали не-знам-кво си си означаваше точно ОНОВА, което е ИДЕЯТА за КАТЕГОРИЯТА и така вътре влязоха снимки по ТЕМАТА. А Околна Среда не говори на никой какво да качи там. И мен много ме е яд от много време , защото по-добре да се изтрие цялата категория, ако ще има такова несъдържателно за идеята име!

Огняне, [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   21-11-04 11:08

[smilie24]

Дата:   21-11-04 12:41

Junior ia obiasni kakvo e Ekologia?
Ekologia:Nauka za zakonite koito upravliavat jivota na rastenia jivotni i tnt.
Razgovorno oznachava:Sustoianie na okolnata sreda.A prilagatelnoto Ekologichen oznachava:Ekologichna katastrofa.
Taka che ne sluchaino se izpolzvat opredelenia kato:Ekologichna organizacia i prirodo zashtitna organizacia.I govorim za EKOLOGICHNI problemi.
Za tova imeto EKOLOGIA e iasno i tochno.

Дата:   21-11-04 12:48

Разговорното значение - не ме интересува (тук все пак е писмен форум, който на всичкото отгоре се опитваме да е цивилизован)... А това, че драскачите по вестниците не знаят и бъкел за това, което пишат си е ясно... (те така са научени във "ФАКУЛТЕТА" - да не се задълбочават много-много в терминологията)

Дата:   21-11-04 14:02

Nedei da chetesh izberatelno:))))

Дата:   21-11-04 14:33

Аз чета от.. до.. винаги... Но ти не се опитваш да осмислиш какво пиша...

Автор: Anarhia   
Дата:   21-11-04 17:18

помежду другото това за околна среда става ли или да го трия ??

https://photo-forum.net/i/55012&USER_ID=3923

Дата:   21-11-04 17:22

Става - оказва влияние - променя релеф. Все ен остава време да заснема едни опустошения около дигата на мариця.

Автор: MITAKA   
Дата:   21-11-04 17:29

Опазване на околната среда става ли?

Дата:   21-11-04 17:32

Опазване на околната среда е (според мен) най-правилно, НО тъй като има все някакво ограничение за броя на символите в заглавието на една галерия (за да не стане грозно), мисля че заглавието "Околна среда" е достатъчно добър компромис.

Автор: MITAKA   
Дата:   21-11-04 17:35

Или ООС?/шегичка/

първа  назад  1     всички  напред  последна