Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 някой взели си вече ексрийм или лексар 80х
Автор: jumbo   
Дата:   20-11-04 17:38

в смисъла те вървят със софтуер който е правен от фирмите и до колкото разбирам е не само да се грижи за възстановяване ами и за картата в смисъла формат и тем подобни
не че не става от компа де ама друго си е програма да го прави.....
така или иначе няма особена разлика за апарата дали е ултра2 или екстрийм и затова все още се чудя
но екстрийма идва със софт....

Отговори на това съобщение
 Re: някой взели си вече ексрийм или лексар 80х
Автор: ivo   
Дата:   20-11-04 19:07

Добре де, кажи направо какво те интересува - не го увъртай! :) Наскоро ми донесоха отвъд голямата вода 2 карти Lexar 80X 1GB. Вървят с два софтуера - Image rescue 2.0, който работи както описваш по-горе и 30-дневно демо на PhotoMechanic. Мога да ти кажа само че SanDisc SD card Ultra II, 512 Mb отвява Лексара по скорост, както и всички други CompactFlash карти - с около 35-40% по мое субективно мнение. Знаеш с какво снимам - имам наблюдение и от двата вида носители. [shtrak]

Автор: jumbo   
Дата:   20-11-04 19:16

демо????
баси
фото рековърито ме интересува :-)
явно ще си взема сандиск 2

Автор: steki   
Дата:   25-11-04 16:58

Oswen towa XP ne razpoznawa 80x kartite dori i sas Lexar Jump drive i trjabwa da tochish snimkite prez kamerata.
JUMBO Ne se kosi ste ti dam hubawo recovery deto raboti na wsichko.

Автор: ivo   
Дата:   25-11-04 18:32

Това пък какво беше - "не разпознава"???
С два различни CF reader/writer на USB 2.0 - на два различни компютъра - никакви грижи - кеф ти да точиш, кеф ти да пишеш[smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна