Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 филми
Автор: trap   
Дата:   20-11-04 00:09

След, като близо 2г. бях зарязал аналоговата техника, нещо ми домъчня и днеска отвях един Ф301 в посока домашното огнище. Обаче... бях забравил, колко могат да бъдат скъпи лентите и след като ме "глобиха" 6 кинта за една Суперия 100 реших да питам тука (питах и в клуб Никон ама от там нищо). Та на въпроса.
Къде могат да се намерят филми примерно ISO 100 на по-прилични цени.
Преди събирахме парички и окрупнявахме заявките към разни вносители за да излезе по-тънко ама сега като гледам, как всички се е дигитализирали не знам още ли върви тоя подход или всеки се спасява поединично.

Отговори на това съобщение
 Re: филми
Автор: Junior   
Дата:   20-11-04 00:32

1. Екуипекс - ул. Голаш 25
2. (Понякога) Кодак Про център - ул Шипка 12
3. Оня номер от "преди" още е приложим

От Илиенци ...
Автор: opeldjia   
Дата:   20-11-04 15:47

... примерно [smilie5]
Опаковка 3x Superia 100 струва 10лв, и въпреки съмненията ми относно съхранението на филмите досега не съм попадал на кофти филм.

Публикацията е редактирана (20-11-04 15:49)

Автор: trap   
Дата:   20-11-04 18:44

Ами не е лошо ама в това фото беше доста по скъпа тази комбинация.
Аз не случайно питам за места където могат да се намерят прилични цени.

Автор: asklep   
Дата:   20-11-04 18:48

В метро Пловдив бяха пуснали такава комбинация мисля на същата цена иначе от Търговията на брезовска ги взимам по 3 лева и нещо парчето iso100

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   20-11-04 21:08

az gledah v e-bay.com za 20 dolara 50broq 100Asovi na Fuji !!!
Pazeni v hladilnik !! ama gi izpusnah!

Автор: Travis   
Дата:   20-11-04 21:41

Vnimavai s Fujitata - tova koeto masovo se prodava v shtatsko kato Fuji 100 (na kutiite pisheshe "Fuji 100 Super HQ") e tova koeto tuk prodavat kato Fujicolor - a ne Superia 100; az vednaj se podvedoh. Toia Super HQ e goliama skrab, niama nishto obshto sas Superiata.... eto go

http://www.ritzcamera.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10001&catalogId=10001&langId=-1&productId=29643&topCategory=1004&cat1=1021&cat2=936496

първа  назад  1     всички  напред  последна