Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Вярвам в доброто
Автор: J0R0   
Дата:   17-02-04 14:17

По повод предната тема искам да кажа, че лично аз вярвам, че доброто си пробива път и не остава незабелязано.

В предишния конкурс на Самсунг имаше много спорове за начина на провеждане и оценяване. В крайна сметка, същата снимка на Зафтето, месеци по-късно спечели конкурса на Коника, който беше с жури.
Това ме навежда на мисълта, че нашата система не е чак толкова лоша, щом като едно друго и съвсем независимо жури, повтаря оценката, която тук всички ние дадохме.

Нека да имаме малко повече самочувствие и да не бягаме от отговорността ние сами да оценяваме нещата. И да не прехвърляме тази отговорност на друг.

Какво щеше да стане, ако бяхме поканили Иво Хаджимишев и останалите от журито на Коника да ни журират нашия конкурс? Резултатът щеше да е пак същия - снимката на Зафтето, само дето ние като клуб щяхме да "олекнем", да се представим като хора, които нямат мнение или чието мнение не тежи толкова, колкото това на журито.

А това не е така.

Мисля, че можем да усъвършенстваме системата за гласуване (това ще видим как) и да решим ние този въпрос с наградите.
Нека всеки от вас да си представи как би се почувствал, ако неговата снимка е на 1-о място, а журито даде после наградата на друга снимка.
Какво би било после отношението му към сайта?

Отговори на това съобщение
 Re: Вярвам в доброто
Автор: emmmo   
Дата:   17-02-04 14:18

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: AVEL   
Дата:   17-02-04 14:30

P E A C E

[smilie7]

Автор: mmm   
Дата:   17-02-04 14:32

Напълно споделям мнението ти.
Макар според мен системата за снимка на годината да е най-перфектна - оценки тук, които да отделят номинациите и после допълнителен избор на жури (но наше жури, примерно ти, Бони и сас, вие така и не участвате тук със снимки в конкурсите).

Автор: lukcheto   
Дата:   17-02-04 15:03

Лук4е дъвче дъвка (Сас що няма такъв емотикон) ?!?!??!?!? Хахахахаааа :))))

Е, хубаво де и какво?!?!?!?[smilie25] [smilie6] [smilie25] [smilie6] [smilie25] [smilie6] [smilie25] [smilie6] [smilie25]

Автор: nikon_f2   
Дата:   17-02-04 19:38

Верна фактология - странни изводи, Жоро.
Какво те кара да мислиш, че журито на някой конкурс е по-компетентно от "фото-форум"(условно казано)?
Говорил ли си с тези хора, чувал ли си техните разсъждения за фотографията?
Какво те кара да мислиш, че Зафтето(пак съвсем условно) не е много по-напред в материала от И. Хаджимишев(усливно)?
Какво те кара да мислиш, че решението на тяхното жури не е резултат на неувереност и не се подпират на вече утвърдени критерии(като фото-форум). Погледни останалите награди и ще видиш още аргументи, които те водят към подобни мисли...[smilie3]
Помисли по тези въпроси, останалото ще го обсъдим в четвъртък.[beer]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   17-02-04 19:51

"Какво щеше да стане, ако бяхме поканили Иво Хаджимишев и останалите от журито на Коника да ни журират нашия конкурс? Резултатът щеше да е пак същия - снимката на Зафтето" [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie21] Ама Жоре, да не критикуваш яко тогава за някои и друг троен монтаж в стил revers-color с добър "финален старт" и PR[smilie5] [beer]
Аз например така се впечатлих преди за Мърдок, че после като правех едни гепарди, не махнах с шопа мрежата около тях, за да не излезе, че съм ги снимал в джунглата [smilie25] ама сега, като гледам повечето снимки-победители ....много-много се не възмущавам да хващам ножицата и боичките, стига да имам време за творчество[smile] [smilie3] [smilie25] [smilie22]

Автор: junior   
Дата:   18-02-04 04:02

POSITIVE TO THE END!
"Аз не вярвам на хората, но вярвам в Човека!"
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна