Автор: J0R0
Дата: 17-02-04 14:17
По повод предната тема искам да кажа, че лично аз вярвам, че доброто си пробива път и не остава незабелязано.
В предишния конкурс на Самсунг имаше много спорове за начина на провеждане и оценяване. В крайна сметка, същата снимка на Зафтето, месеци по-късно спечели конкурса на Коника, който беше с жури.
Това ме навежда на мисълта, че нашата система не е чак толкова лоша, щом като едно друго и съвсем независимо жури, повтаря оценката, която тук всички ние дадохме.
Нека да имаме малко повече самочувствие и да не бягаме от отговорността ние сами да оценяваме нещата. И да не прехвърляме тази отговорност на друг.
Какво щеше да стане, ако бяхме поканили Иво Хаджимишев и останалите от журито на Коника да ни журират нашия конкурс? Резултатът щеше да е пак същия - снимката на Зафтето, само дето ние като клуб щяхме да "олекнем", да се представим като хора, които нямат мнение или чието мнение не тежи толкова, колкото това на журито.
А това не е така.
Мисля, че можем да усъвършенстваме системата за гласуване (това ще видим как) и да решим ние този въпрос с наградите.
Нека всеки от вас да си представи как би се почувствал, ако неговата снимка е на 1-о място, а журито даде после наградата на друга снимка.
Какво би било после отношението му към сайта?
|
|