Автор: Nelly
Дата: 12-11-04 21:51
Ей, готини пичове !
Понеже ви писах на мейла, който е най-отдолу на страницата, пък не получих никакъв отговор , се налага да пусна тема и да занимавам аудиторията с въпроси, чиито отговори повечето от тях сигурно знаят. Но пък за нови фенове на сайта едно повторение няма да е излишно, може би....
Направо ще си пейстна мейла:
"...По повод следното правило: "... броят на снимките, които могат да бъдат пускани в общата галерия е 3 на седмица" имам въпрос, който не можах да си изясня до този момент: от кога се брои тази една седмица - от понеделник до неделя, от момента на качването на първата от трите снимки в галерията (например сряда), от момента на качването на последната от трите снимки лимит, или за всяка от трите снимки лимит времето се отчита отделно.
Спомням си, че някъде бях чела из форума преди време, че ако си качил три снимки и през текущата от този момент нататък седмица искаш да качиш други, то просто сваляш от галерията една от тези (последно качени) снимки, качваш друга на нейно място, но времето не започва да се брои отново от този момент, а си тече започналата вече седмица.
Поводът да ви напиша това писмо е, че качих три снимки миналата сряда, после в неделя ги свалих и на тяхно място качих други три. По моя преценка вече днес (б.а.четвъртък) би трябвало да имам възможност да качвам нови, но в профила ми все още стои "снимки за последната седмица в албума:3".
Надявам се, че ще ми мейл-нете някаква информация."
Хайде, със здраве... или за петък вечер може би по-подходящо е, наздраве !
|
|