Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Аре нещо по процедурата
Автор: sas   
Дата:   12-11-04 00:57

Предлагат селдващия път в Яйцето като си поръчва всеки да си плаща на момента.
Днес останах последен и при все, че си плащах отделно, трябваше да събера парите по масата и да гадая дали са по-малко или повече.
Е, бяха повече, но това не ме грее, защото останаха за сервитьора, но ако бяха по малко ... ?

Разбрах, че предишните пъти някои хора са се бъркали. Да не посочвам кои.

И за да не се налага накрая всички да се изнизват бързо, нека всеки си плаща каквото поръчва. Аз съм предупредил собственика там.

Отговори на това съобщение
 Re: Аре нещо по процедурата
Автор: photoforce   
Дата:   12-11-04 02:17

Що за идея и то точно от тебе, САС!
Аз съм присъствал и на друго оставане и пак човека се видя в чудо, парите бяха повече. Вианги са повече. На мен не ми пречи да си платя в реално време и така ще бъде - но истината е, че парите винаги са повече. Аз, лично, не съм бил този, който плаща накрая, но не зная дали ще можеш да стегнеш 50 човека да си платят ЕДи-кАк-сИ, освен това и за заведението е по-удобно да направи една голяма сметка. Ти, какво си се притеснил, щом пак са били повече парите ... [beer]

Автор: volokin   
Дата:   12-11-04 02:21

..Сас, гледай ''кучета в резерв'' там има една сцена, всъщност така започва филма с плащане, та може да научи човек нещо [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: sas   
Дата:   12-11-04 02:27

Photoforce,
Нали знаеш една приказка дето има "Бай бабо, да не те среща мечка", че като те срещтне тогава пак ще говорим.

Питай Боровинката той да те светне дали всеки път са повече парите. Явно ти е малко опита и се изказваш неподготвен.

А пък и сервитьора има сметка да прави отделни сметки, защото така има 5-6 лева бакшиш ако има пари, а ако няма бакшиша му е 0. А ако прави отделни сметки от всеки има по 50 ст. поне.

Публикацията е редактирана (12-11-04 02:27)

първа  назад  1     всички  напред  последна