Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 кой може да ме уреди да снимам Баскетбол?
Автор: djidji   
Дата:   11-11-04 16:46

на 16ти играят ЦСКА и Фенербахче, аз не съм кой знае къв Баскетболен фен, ама си мисля - трябва да е светло в залата, сигурно ще е интересно да се снима. Някой ако може да ме уреди, ще почерпя по вино, че това с бирите през зимата....

Отговори на това съобщение
 Re: кой може да ме уреди да снимам Баскетбол?
Автор: photoforce   
Дата:   12-11-04 03:39

Уважавам! Ама не мога нищо да уредя по въпроса. Я ела в Яйцето да се чершим взаимно по няколко винца !

Автор: pinko   
Дата:   12-11-04 14:34

Аз мога, Джиджи, обади ми се и ще уредим нещо...

Може заедно да идем, заитригува ме, във Фенербахче има едни тройкаджии, направо не е истина[shtrak]

Дата:   15-11-04 11:54

Джиджи, проверих...

За да снимаш мача в зала Универсиада утре ти трябва акредитация, Миляна Велева се казва пресаташето, ама съм и загубил телефона, по принцип работи в РингТв.

Обаче, при всички случаи, тя ще иска знае на коя медия си представител, помисли по тоя въпрос, говори с Жоро да те прати от името на фотофорум примерно

Сега я издирвам, ще се обадя и на Шабански...

Автор: scrap   
Дата:   15-11-04 12:07

ай после звънни и на Краси Минев [smilie5]

Автор: nanapak   
Дата:   15-11-04 13:57

Ако не те интересува конкретния мач, а въобще баскетбола, мога да ти дам ориентир. Божидар 0898 813 357, от фенклуба на Славия, фотограф. Прати му много здраве от Дилян и кажи, че искаш да снимаш баскетбол.

Дата:   15-11-04 17:31

Re: nanapak
Ми аз този мач си го изпуснах, поради една или друга причина. По принцип ми се ще да се пробвам на баскет, така че ще му звънна на божидар, мерси.
А ти, Пинко, понеже си разбрал от някой, как от малък ми текат лигите по Миляна и сега се гавриш, не е добре :-)

Дата:   15-11-04 17:57

Ми как няма да ти текат лигите, аз Миляна не я знам ХОХОХОХО[smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] , ама заради теб я издирих и и се обадих......

Апроро, теглиш една жица на РингТв, тел. 965 77 00 и искаш Миляна и глей кво стаааааа......лудница отвсякъде.............

Направо съжалих, дето телефона беше включен на спикърфон (SP-phone), щото около мен беше Мариана... аз до тоя момент все се стараех да ... не знае...да не узнава...а бе конспирация по бъългарски, обаче Миляна беше ...неотразима...меко казано...

Цитирам разговора:

-Обаждам се от "....намсикояси медия или веутник", мога ли утре да отразя (отснема)баскетболния мач м/у ЦСКА и Фенербахче????

Хъм, аз само това попитах, съвсем невинно, стар съм за тия неща, а знаеш кво ми беше предложено като отговор??????????????????????????????????????????????

Миии, заповядайте, снимайте, аз ще бъда там, ако имате проблеми, се обърнете към мен, аз съм висока и руса (или руса и висока), няма значение.....

ИСКАМ ВИНАГИ ПРОБЛЕМИТЕ МИ ДА БЪДАТ РЕШАВАНИ ОТ ВИСОКИ И РУСИ ЖЕНИ

Публикацията е редактирана (15-11-04 18:00)

Автор: Junior   
Дата:   15-11-04 18:52

"BEAUTIFUL GIRLS DIG DEEP GRAVES"

Дата:   16-11-04 11:27

Пинко, вече прекали, разревах се :-)

Автор: nanapak   
Дата:   16-11-04 12:57

Приготви си по-светлосилен обектив и 400 или 800 аса. Говорих с Божо, ще те информира къде кога какво.

първа  назад  1     всички  напред  последна