Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПОЯВИЛ СЕ Е НОВ ГЕНИЙ....
Автор: Junior   
Дата:   11-11-04 10:57

Казва се jozef ...

Краде чужди снимки и сере върху/със тях без авторско разрешение....

НЕКА МЕ ОБОРИ, АКО ГРЕША....
[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Отговори на това съобщение
 Re: ПОЯВИЛ СЕ Е НОВ ГЕНИЙ....
Автор: volokin   
Дата:   11-11-04 11:00

що се палиш бе джуниър, ми човека си твори, при това е оригинален, пък той и да иска не може някой неща да ги снеме (като ракетите например)[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   11-11-04 11:03

ами няма нищо лошо да си твори.... ама той пуска за гласуване чужди снимки, на практика... и даже не обозначава източника....
да покаже едно нещо дето го взел - айде иди-дойди
ама той има само една снимка правена от него с каноската му сапунерка....

Автор: thor   
Дата:   11-11-04 11:03

правилно ..момчето ги е сложило в експеримент [smilie24] и аз не виждам проблем в случая [smilie6]

Автор: special_k   
Дата:   11-11-04 11:05

Da be mlad6i, kakvo tolkova? Photoshopi mu se na 4oveka... [smilie21]
...a i sa otkrovenno kradeni..., v smisul, nikogo ne zabluzdava...[smilie7]

Дата:   11-11-04 11:06

миии тогава дай да почнем сички да си краднеме и хоп в експеримент, А???

Автор: volokin   
Дата:   11-11-04 11:08

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: thor   
Дата:   11-11-04 11:10

точно в неговия случай ,аз не виждам проблем [smilie6] все пак някъде да пише че се експерементира само с детайли от собствени снимки [smilie11] ???!!!

Публикацията е редактирана (11-11-04 11:11)

Дата:   11-11-04 11:15

...e ne.., to i az ne pi6a 4e sa moi snimkite v experiment, ama se podrazbira.[smilie21]
No to4no v tozi slu4ai mislq 4e nqma problem.., nqkaksi... de da znam...[smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: ronson   
Дата:   11-11-04 11:23

Ха, какво ли пише у лево в линка "Правила":
Фото Форум е сайт за авторска фотография.

[smilie5]

Дата:   11-11-04 11:29

Dobre de, prvi ste! [beer]
...ama na men ne mi pre4i! Kefi me daze!

Автор: n1x0n   
Дата:   11-11-04 11:37

От една страна на мен не ми пречи. Нещата са очевадно гепени - така че... :-)

Има я обаче и другата гледна точка, чисто етична :
1. трябва да се пише от кого си взел кадъра за експеримента. Не е добре хората да си създават лоши навици.
2. бъзикане чужд кадър не ти дава право да си лепкаш после твоето име отгоре, както младежа прави
3. поставят се под удар /това вече съвсем хипотетично/ собствениците на този сайт. Ако тези кадри бяха мои, щях да подпукам форума, а не младежа дето ги е качвал.

Автор: krasi02   
Дата:   11-11-04 11:45

Poiavi se nov 4ovek vav Foruma s ne6to po razli4no i kofite s ..... zapo4vat da se izlivat otgore mu.Ta nali pove4eto ot snimkite tuk sa vidqni nqkade drugade i napraveni ,no ne po nai dobriq na4in.Ili tuk tezi koito se hvalqt edin drug si mislqt,4e sa edinstvenite fotografi na sveta i teparva otkrivat fotografiqta.Tq e otkrita dosta otdavna.

Дата:   11-11-04 11:46

DA...
Освен това като пуснеш портрет на лъв и го оцветиш в синьо, хората главно гласуват/харесват лъва, а не синьото...
същото важи и за сатурн... и за пикиращ самолет изтрелащ торпедо...

а таз с Биг бен е майтап, АМА НЕ Е ЗА ТОЗИ САЙТ... ДА ХОДИ ДА СИ ГИ ПУСКА В bgphoto.net

Автор: jozef   
Дата:   11-11-04 11:47

Pich az ne sikam nikoi da zablujdavam,ne e tova celta mi , nito sum spomenal 4e snimkite sa moi , da ne sa moi , no kolajita SA. Ako iskash dokazatelstvo prati mi neshto varhu koeto shte porabotq i shte ti go varna vav variant koito moje i da promeni mnenieto ti . special_k написа:

> Dobre de, prvi ste! [beer]
> ...ama na men ne mi pre4i! Kefi me daze!

Автор: boni   
Дата:   11-11-04 11:48

видяни и направени ,но не от този автор
Пише си ясно отдолу ,че сайта е за авторска фотография

Дата:   11-11-04 11:55

jozef, dove4era po4vam da te zahranvam sus snimki[smilie24]
[beer]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   11-11-04 11:57

Тука пише:"Сайт за авторова фотография", а не "за шедьоври"! Които е грамотен - чете.
Ако неграмотните са повече и това мине, аз отивам в сайта на НАСА де продават снимки на луната и планетите за хиляди $. Ще си ги колажирам, защото поне колкото това горе мога, а и повече - поне да си сложа логото поне грамотно мога....и идвам тук.
Ako iskash dokazatelstvo prati mi neshto varhu koeto shte porabotq i shte ti go varna vav variant koito moje i da promeni mnenieto ti . special_k написа:https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley25.gif
АМАН от такива ГОЛЕМИ творци и техничари!

Дата:   11-11-04 12:02

Na men puk mi e pisnalo da gledam snimki, i tova me raznoobrazqva. [smilie21] Mnogo zdrave ! I sa kato mi kaze6 4e kat mi bilo pisnalo, namkvosi da napravq - 6te ti otgovorq pak sus zdrave!

Дата:   11-11-04 12:07

Ми дай ми 4-5 СД, да ти нафраскам с такива шедьоври. Има цели колекции, пълно е с такъв арт. Аз поне имам доста, не съм го разгледал всичкия още:))
Ако искаш може и със змейове и самодиви- доста ми се дублират. И може и авторови /ама не пише да са фотографии, а друго пише/.

Дата:   11-11-04 12:14

:)
Ti pa sa 6a me caka6 s kolaz4eta...
Qsno de ! Vsi4ko e qsno... Ne mi pre4i prosto, tova e ! Tezi ne6ta sa mi po-interesni ot golqma 4ast ot snimkite tuk... puk ako 6te da sa na koito si iska !

Дата:   11-11-04 12:14

Basi i kritikite otnesoh kakuv li ne me izkarahte. Mai sum oburkal foruma i horata pred koito da pokaja umeniqta si. E naistina sujelqvam!
Mobby_Dick: ne ne sum golqm tvorec, ama i ti ne 4etesh ! primerno kakvo sum napisal za sebe si, nikude ne pi6a 4e sum tehni4ar ili 4e pravq tova s cel hilqdi $ :)
I oshte vednaj shte kaja ne iskam nikogo da zbludq!
Nqma da vi pre4a sas moite "laina" kakto se izrazihte i shte napusna s dostoinstvo , poneje az se vazhishtavam na vashite snimki , a vie ne mojete da budete otkrovenni kum neshto koeto e po razli4no ot tqh. Tipi4na bulgarsjtina trqbva da se osere konkurenciqta,4e da ne stigne vurha :)
10x Masteri !

Дата:   11-11-04 12:21

jozef - какво да направим като това е оригиналното, новото....Да го отблъснем освен, а? Еми да, щото сме комплексари.
Аз ли ти казвам, имам тонове такива и далеч по-добри картинки на СД - щом съм ги сбрал, значи не го отричам.
Просто по инерция си говоря, щото не го срещам това по 10- ината фотосайта, които посещавам....та рекох си, може да е нередно да се пуска наред.
Да ти дам ли някои така реномиран, да се пробваш със това там, да видим какво ще стане?
А ти, хвани и снимай нещо, и с него ни впечатли.

Автор: Canon   
Дата:   11-11-04 13:00

РЕ: jozef
По ЗАПСП можеш да пипаш снимки само със съгласието на автора им и при неговите условия. Иначе нарушаваш ЗАПСП и можеш да нанесеш преки вреди na awtora ако той има договор с трети страни относно версии на образа (каквито се явяват тези работи)

Дата:   11-11-04 13:37

Canon: Da razbiram si greshkata ,blagodarq ti!

първа  назад  1     всички  напред  последна