Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 БГ за Canon Powershot A75
Автор: club3m   
Дата:   07-11-04 20:56

Здравеите !! Моля ако някой има или знае от къде да си изтегля упътване /ръководство на портебителя/ на Български за Canon Powershot A75 да ми даде линк PLS !!

Отговори на това съобщение
 Re: БГ за Canon Powershot A75
Автор: clever   
Дата:   09-11-04 19:11

Мен също ме интересува

Автор: sp   
Дата:   09-11-04 19:26

едва ли ще намериш... то все някой трябва да седне да го преведе кантек(май те бяха официялните вносители) едва ли ще се занимават с такова нещо, ама все пак те се представителите на канон(доколкото знам) можеш към тях да се обърнеш ако ти е 'спешно'

Автор: clever   
Дата:   10-11-04 21:46

Кантек хвърлят боб за нас... :)

Автор: stoevmobile   
Дата:   10-11-04 22:12

бах му и ръководствата, ако чака човек на бг-фирми, единственото ръководство, дето видях досега на български, бе за панасоник и то boni ми го прати на мейл, че ти го спестяват иначе, като хвърляш хилядарката, щото ги боли онази работа за купувача.
като се ръснах с хилядо и половина за S1 и приставки, онези от Computer 2000 си го преместиха у другия крачол. А ходи после и реви, че не си получил. Мен и книжка (дори и на унгарски или китайски) не ми дадоха [smilie23] ...
...."били на превод дадени"..."шото у бг-то било забранено да се дава ръководство на чужд език"......абе, аре у лево на тази фирма Computer 2000[smilie23] [smilie23] [smilie23] .... официални дистрибутори на ...
....сваляш после, принтиш и се радваш.......

първа  назад  1     всички  напред  последна