Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 С пълното съзнание, че отново ще ви досадя..
Автор: pinko   
Дата:   09-11-04 13:53

ама искам да уточним някои нещица...

Как ги искате, хронологично ли?

Нека бъде така....

Начи, имало един сайт и на тоя сайт станала няква задявка между двама юзери...единия решил да изпровокира ситуацията, качил един кадър(не свой, ама с пълното съзнание и разбиране за престъпното си деяние, при това автора на въпросния кадър бил до него, ама немал акаунт)

Не доживял да види тоя човек(къв човек, престъпник отвсякъде) да види коментари по въпросното кадро(искам да известя аудиторията, не се намесих в дискусията относно кражбата щото просто не бях по това време в София, бях на ски на Боровец, мога за доказателство да представя фактурите от хотела, наистина, пазя си ги)

когато се прибрах у Софето(аз си идвах междувременно, трябваше мобилния тел. да си платя), именно тогава и свалих снимката, скандала беше поотшумял, пък и не виждах причина да ви паля фитилите отново....

Явно там ми е грешката...

Николинке, кадъра,дето го качих и веднага го свалих, не е на баща ми, това беше поредната провокацийка, мацинко, ама ти пак не си в час, и не съм аз на кадъра, по това влеме вече бях по-дрът

Това е кадър от снимките на филма "Лачените обувки на незнайния войн" на Рангел Вълчанов, фотографа е Лоте Михайлова(мир на праха и)

а ти си идиотка, мдааааа

някои хора тук се сетиха, че ги пързалям с тоя кадър, ама ти не беше от тях, издишаш, мацинко, издишаш, мноооо си зле

Публикацията е редактирана (09-11-04 14:03)

Отговори на това съобщение
 Re: С пълното съзнание, че отново ще ви досадя..
Автор: photalcho   
Дата:   09-11-04 14:04

Pinko,
с риск да досадя не ми стана ясно като си бил на ски как успя да свалиш снимките, когато се развуняха лайната, а?
Аз разбрах, че сам си си ги свалил щом админа не ги е трил??

А Pinko?

Дата:   09-11-04 14:09

Идвах си до София да си платя мобилния, а предния ден Жоро ми звънна и ми каза, че ме разнасят из форума...

Това е положението, бях в града точно 1 час, знаеш къде е БЦ на Мтел на Стамболийски, минах покрай студиото и изтрих въпросния кадър...

Абе аз що ли ти се оправдавам всъщност???

Автор: Vatman   
Дата:   09-11-04 14:14

Pinko, ти нали щеше да напускаш форума? Кво стана? Я веднага бегай до магазина да купиш пепел за посипване на глави...[smilie25]

Дата:   09-11-04 14:20

Уф, Евгени М., докато не си изчистя името нема да се махна...беееееееееееееееее

Това за Евгени М беше дружеска закачка, тейк ит изи[shtrak] , нищо лично

Автор: boni   
Дата:   09-11-04 14:21

Eeee,bravo pinko ,nie taia snimka ia slagahme na purva stranica be !
Hubava provokacia choveche ,niama shto .Napravo me razbi s tova.

Автор: admin   
Дата:   09-11-04 14:21

Много неща се изписаха по тази тема...
Темата стана сериозна!

Провокация ли правип Пинко?
Доверието гласувано към теб беше, че тази снимки преседя доста време на първа страница. Говорихме с теб и те питахме дали ще я пускаш на изложбата. Защо тогава не каза, че е провокация, защо ни се изплю в лицето за доверието, което имахме към теб?
Защо лъжеш и си противоречиш?
Защо не замълчиш?
Защо се подигра с хората в коментарите под снимката ти?

За да не са голословни думите на администратора ще бъдат аргументирани с историята на коментарите под твоята снимка. Нека всеки прецени сам за себе си доколко си искрен:

https://photo-forum.net/i/5236

Администраторите съжаляват за отличителния знак, който си заслужи.

Дата:   09-11-04 14:26

Аааа, не така, админе...

В момента, в който въпросния кадър се придвижи напред и го поискахте за изложба, веднага го свалих, ЩОТО НЕ Е МОЙ...

Пък и за какква провокация можем да говорим, при положение, че на вас ви е известна? Нонсенс некакъв...

А отличителния знак си го поисках сам, виж

Автор: pinko
Дата: 09-11-04 14:05

Бони, аз пък искам да ми турите чуденка, докато не го направите, некои хора направо сън не ги фаща

ИСКАМ ЧУДЕНКАААААА

Публикацията е редактирана (09-11-04 14:28)

Автор: bs6247   
Дата:   09-11-04 14:30

Аз съм снимал, това е едно съседче в град Елена, родния град на баща ми, лятото прекарвах там по няколко седмици.
Пентакона го бях изпросил от баща ми, само със стандартния 80 мм. обектив, Хаселблада и Ролая не ми даваше да ги доближавам, камо ли да ги пипам...:-))))

...."НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕш КЕПАЗЕ"....

Автор: ognyan   
Дата:   09-11-04 14:32

Abe vzemete se zdobrete i celunete:)
Ama bez ezici che shte povrushtame tuka[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   09-11-04 14:34

bs6247, именно за това говорим, една интрига или провокация, както искаш го наречи, никога не е истинска, ако не е оформена и поднесена добре, питай всеки келнер, няма я тръпката[shtrak]

Автор: NIKOLINA   
Дата:   09-11-04 14:36

Така,ти и за Забрийски пойнт ще си кажеш след малко ми се струва .

Автор: bs6247   
Дата:   09-11-04 14:42

....za teb "provokacia" , ama za "adminite" - narushavane na pravilata im !!

za tezi,koito sa "ahkali" pod "tvoyata" snimka i sa iskali 7 da ti pishat - za tyah kakvo e ?

....A puk Lote Mihailova (mir na praha i ) nyama kak da ya pitame.

Дата:   09-11-04 14:43

Мацинкооооо, излез на светло, анонимчиците хич не ги уважавам....

Ама май не ти стиска????

Аз обичам да виждам хората, с които контактувам, да ги нюхам даже, това е истинския контакт, сичко друго е от Лукавого...

Автор: admin   
Дата:   09-11-04 14:43

Pinko,
Какво значи, че правиш провокация, когато ние те слагаме на първа страница и ти гласуваме доверие?
Това не обща провокация и админите дори не са съзнавали, че е гавра с тях.
Благодарим Пинко, за това, че сме заставали зад теб, когато е имало нужда...

Дата:   09-11-04 14:56

Хубу сега, що се палите и се взимате насериозно, а????

Целия смисъл на тия упражнения не беше да докажа колко съм велик, далеч съм от тая мисъл, идеята беше следната...

Взима се една снимка, поднася се в публичното пространсто, и се чакат коментари...смеха и удоволствието са гарантирани...

Това е тя моята провокацийка, ако съм ви засегнал, сори, просто като зацикли форума, някой трябва да хвърли едно ..... във вентилатора,

Хал хабер си нямате къв цирк настава като се качи снимка от истински майстор, аз редовно го правя( не като Пинко естествено), резултатите са ....просто думи нямам....

Автор: yanee   
Дата:   09-11-04 15:04

по4тенност е нужна пинко, по4тенност...и респект към "балъците", с които си пие6 бирата и си споделя6 снимките...оххх, мани, мани[smilie10]

...та казва6 готино е като "хвърли6 едно...във вентилатора" докато ти си се покрил нейде и се киска6 за 4ужда сметка[smilie9]

Автор: rolla   
Дата:   09-11-04 15:09

Много интересно,ко да ти кажа[smilie7] ,провокации,мровокации,туй онуй.Бахти тъпнята,чесно!Пък тази снимка е много готска,много ми хареса.Жалко че до колкото разбрах автора й не е вече сред нас[smilie2] .

Дата:   09-11-04 15:11

Abre Pinko,hubuu napravi provokacia ,ama da beshe si kazal sled tova.Istinskata provokacia ima nachalo i krai i e normalno chovek da si kaje - abe taka i taka izbazikah se .Togava nikoi niamashe koi znae kakvo da ti kaje.Sega izliza che kato ne si kaza togava i vsichki si mislehme do tozi moment che snimkata e tvoia.I ako ne biaha tezi istorii taka i shtiahme da si umrem sus suznanieto che e tvoia snimkata.
I shto kazvash che na nas ni e izvestna tazi provokacia ?
Po princip na survera se paziat kato arhiv vsichki iztriti snimki i mogat da se vazstanoviat ,ne sme zapazili narochno tvoiata

Дата:   09-11-04 15:33

Бони, точно тогава бях при теб да давам във вашия сервиз един телевизор НЕО за ремонт, и ако си спомняш, стана дума за въпросния кадър и отзвука във форума и ти ми рече да да обясня кво е положението, така ми каза, ти беше напълно наясно...

Само дето на Боровец в хотела немах нет, кофти тръпка....бях скокнал до София за малко.... а после ...се оттече....

Автор: yanee   
Дата:   09-11-04 15:41

аз на думите на бони не вярвам[smilie3] , дай, да видим фактурите от хотела на Боровец [smilie18] [smilie18] [smilie18]
маи този път вентилатора теб "опръска", а...4исти, 4исти, 4е вони, пфууу...[smilie19]

Дата:   09-11-04 15:44

Nikoga ne sme govorili za kadyra ot konkursa snimka po pesen
Kazah ti da obiasnish polojenieto za kadrite deto te obviniavaha che si gi skaniral i pusnal ot filmcheto na tvoi klient

Автор: 4i4o-Joro   
Дата:   09-11-04 15:44

Малииии . . . [smilie2]

ква е таз смръдливата история [smilie18] [smilie23]

Автор: murnau   
Дата:   09-11-04 17:04

pinko, kvi sa tia gluposti i obiasnenia SLED stanaloto?
I kvo znachi "ne se vzemajte na seriozno"???
Ti kato rabotish, majtapish li se?
Za niakoi tuk sajtut e rabota, za niakoi uchastnici tva ne e majtap.

Tva sus serioznoto e igrachka v rucete na podleca.

Za men ti se podigra sus sajta, provokaciata obiknoveno IMA CEL(po prinicp "obrazovatelna"), tvoiata samo zamirisa i provokira skandal i obidi...

Автор: stoevmobile   
Дата:   09-11-04 21:56

баси, навързаха се 100 теми, за да пишеш коректно у една, трябва да си видял всичките...
[smilie11] [smilie11] [smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна