Автор: pinko
Дата: 09-11-04 13:53
ама искам да уточним някои нещица...
Как ги искате, хронологично ли?
Нека бъде така....
Начи, имало един сайт и на тоя сайт станала няква задявка между двама юзери...единия решил да изпровокира ситуацията, качил един кадър(не свой, ама с пълното съзнание и разбиране за престъпното си деяние, при това автора на въпросния кадър бил до него, ама немал акаунт)
Не доживял да види тоя човек(къв човек, престъпник отвсякъде) да види коментари по въпросното кадро(искам да известя аудиторията, не се намесих в дискусията относно кражбата щото просто не бях по това време в София, бях на ски на Боровец, мога за доказателство да представя фактурите от хотела, наистина, пазя си ги)
когато се прибрах у Софето(аз си идвах междувременно, трябваше мобилния тел. да си платя), именно тогава и свалих снимката, скандала беше поотшумял, пък и не виждах причина да ви паля фитилите отново....
Явно там ми е грешката...
Николинке, кадъра,дето го качих и веднага го свалих, не е на баща ми, това беше поредната провокацийка, мацинко, ама ти пак не си в час, и не съм аз на кадъра, по това влеме вече бях по-дрът
Това е кадър от снимките на филма "Лачените обувки на незнайния войн" на Рангел Вълчанов, фотографа е Лоте Михайлова(мир на праха и)
а ти си идиотка, мдааааа
някои хора тук се сетиха, че ги пързалям с тоя кадър, ама ти не беше от тях, издишаш, мацинко, издишаш, мноооо си зле
Публикацията е редактирана (09-11-04 14:03)
|
|