Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Последни разкрития за peter-Geo :-))
Автор: emmmo   
Дата:   12-02-04 18:03

Тъй като админът заключи темата, която така неблагоразумно започнах, за да приключим въпроса, отварям тази нова тема :-))(Всички, които ме познават, знаят, че не мога да седя със запушена уста :-))
Та ровейки се в снимките си на сайта в търсене на коментари от Geo, се натъкнах на нещо интересно, написано от peter, още преди да получи това фатално раздвоение на личността и явно по времето, когато все още е вярвал във всеобщата благоразположеност. Няма да повярвате - ние сме били колеги в университета!!!(макар и само за една година). И той е учил българска филология! Този потресающ факт донякъде обяснява патологичната му логорея, сравнима само с моята :-))) Но защо е напуснал тази хубава специалност след първи курс, това не знам. Вероятно е преследвал по-високи цели.
Е, след това разкритие започнах да го чувствам по-близък.
Това е. Повече няма да се обаждам. На забавлявалите се от темата благодарим, на възмутените поднасяме своите извинения.
[smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Последни разкрития за peter-Geo :-))
Автор: maniack   
Дата:   12-02-04 18:50

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: peter   
Дата:   13-02-04 14:04

Емо, малко се притеснявам за теб, като гледам как с всички сили се стремиш да подържаш интереса ми към тебе, но все пак ще ти отговоря.
Абсолютно си прав, че първоначалната ми реакция към непознати хора е напълно доброжелателна.
Вярно е и това, че съм учил българска филология 1 година, но за съжаление тебе не те помня (за разлика от момичето на снимките ти, чието лице ми се стори познато). Причината, поради която напуснах е, че си дадох сметка, че ако продължа в тази наистина много хубава специалност, рискувам да си остана само с логореята, която и двамата споделяме.
Ако имаш нужда от допълнителни биографични справки, не се притеснявай да попиташ мен или моя биограф-дедуктивист boni :-), защото се притеснявам, че собствените ти проучвания могат да те отведат в погрешна посока, а и ще отнемат от ценното ти време.

Автор: TheMadMan   
Дата:   13-02-04 14:44

хехе, веселите мечета ..., хехехе [smilie5] [smilie7] [smilie6] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна