Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ървин Олаф - Как ?
Автор: photoforce   
Дата:   08-11-04 22:43

Здрасти,

Тази тема е за станалата наскро известна изложба на Ървин със осемте снимки в колекцията му Роял Блъд. Надявам се, че между злите езици и заяждания, някой ще отговори и на въпросът, за който аз не съм чел нищо до момента - Как са направени тези снимки ? В първия момент, като ги видях, възкликнах : "Фотошоп!", но очевидно можеби това не е цялата истина и мнението ми в онзи момент е било неиздържано. Кажете какво мислите!

Отговори на това съобщение
 Re: Ървин Олаф - Как ?
Автор: Brummaker   
Дата:   08-11-04 22:46

ми значи е рязал моделите си [smilie5]

/ думичката грим, нещо говори ли ти...само предположение /

Дата:   08-11-04 22:47

Еми те тея модели са мъртви ?
Поне даяна, изглежда е тя. Или е жена, която прилича на даяна?
Защото ако е самата тя, от къде ще я вземе, та и да я реже.

Дата:   08-11-04 22:49

това са дубльоркииии бе [smilie18]

писа се ...

ти ко си мислиш, че всеки хомо /пък бил и той толку гениален [smilie3] / ще го допуснат да снима починалата Даяна ли бе ?! [smilie10]

Автор: Junior   
Дата:   08-11-04 22:52

а ка ли в музея на Мадам Тюсо стои принцеса Даяна - сигурно са я изкОпали от гроба..[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   08-11-04 22:58

Айде с такива неща да не се еб*вате, моля.

Брум, тенкс. Писало се е, разбирасе! Но аз не съм чел и ми е по-лесно да питам тук, защото има хиляди хора, които ще го знаят, отколкото да търся. Просто в момента съм в настроение да питам. Това винаги ли трябва да е причина да се заяждаме един с друг? Ако излезем на кафе с ТЕБ, да, ти, този, който чете в този момент, и те питам "абе, тия снимки на ървин, мноо яки, как ли ги е правил?", ти какво ще ми кажеш ? "А-а, ти не чу ли, това са..." - и така нататък. Но тук във форума ( форум е място, където хората си говорят за разни неща ), трябва да имаме специални правила и да се ядем за всичко, дето някой е попитал. Напоследък се ценят високо теми като,

" [cool] "

И се почват отдолу простотии, но ако някой попита нещо фотографско, дори да се знае - ми то затова питам, защото някой ще знае и най-бързо ще получа качество за отделеното време. Абе нямам какво да кажа повече, бесен съм.

Мерси, бруме.

Автор: Junior   
Дата:   08-11-04 22:59

аре [beer]

Дата:   08-11-04 23:00

[smilie24]

Автор: Krassy   
Дата:   08-11-04 23:01

Подушвам Сезифов труд [cool] undefined

Дата:   08-11-04 23:02

Бе сори, ако съм те засегнал, но наистина с кой акъл можеш да си представиш, че ще допуснат някой до Даяна [smilie10]

и особено - за такива снимки....

Автор: Krassy   
Дата:   08-11-04 23:03

Всява интелигентност човека бе, остай го [smilie10]

Автор: athom   
Дата:   08-11-04 23:11

[smilie24]

Хехехех...мдам.

[beer] [shtrak]

Автор: TPECHAT   
Дата:   08-11-04 23:20

фотосила,
я кажи бате за к'во са бориш ти? [smilie21]

Дата:   08-11-04 23:21

о у у у ТРЕСНАТ / Пепиииииии/ [smilie7]

Дата:   09-11-04 00:10

Не, бе, Бруме, напротив! Не си ме обидил. Другите двама кретени с техните вечни треснати атомни простотии ме обдиха. щото на всяка манджа мерудия. Те са ВЕЛИКИТЕ в тоя форум и имат правото да наричат и обиждат всеки, който си поискат, щото са великани, разбираш ли. Аре Ееее! Е се! [smilie22]

Автор: TPECHAT   
Дата:   09-11-04 01:32

uh na mama pileto be [smilie18]
gydi gydi kekekekekee [smilie21]

Дата:   09-11-04 01:56

Простотии. [smilie23]

Автор: любака   
Дата:   09-11-04 13:48

Е и аз я гледах таз изложба със страхопочитание и аз доста се чудих но предполагам че с екипа от профисионалисти с който разполага тези перфектни фотографии се постигат и без Photoshop има доста грим идеални актьори и доста зелено

Автор: TheMadMan   
Дата:   09-11-04 15:10

Сайта на Ервин Олаф , бая неща дето нямаше на изложбата, дори още по чудни, но трудно смилаеми и приемливи за бая ...

photoforce, това се нарича пост продукция или digital imaging ... работи здраво Photoshop ... грима е до някъде

photoforce, има и нещо, което е по-важно. нещото, което се случва ПРЕДИ да натиснеш спусъка и снимката да се запечати на филма или на картата на апарата. това нещо се случва в главата на фотографа. там, в главата си той си "премята" всички детайли относно това какво иска да каже, как ще го каже и всички последвали детайли около приготвянето и организацията на самата снимка. самото натискане на спусъка е най-лесното, всеки го може.

още примери Джеръм Албертини , Тетсуя Тамано , Димитри Данилов , Дейвид Лашапел и още бая

приятно Ви гледане [smilie24]

Публикацията е редактирана (09-11-04 15:23)

първа  назад  1     всички  напред  последна