Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 pitane
Автор: ivand   
Дата:   04-11-04 23:43

kude moje da se nameri v sofia /na staro ili novo/pristavka adapter tamron baionet kum M 42.njkoi izpolzva li takava ,znam che ima i fabri4no izraboteni takiva ??

Отговори на това съобщение
 Re: pitane
Автор: pinko   
Дата:   05-11-04 00:05

tamron baionet?????

Такова животно нема, или поне аз не съм чувал Тамрон да имат собствен байонет, те са производители на обективи, не на тела...

Автор: Thor   
Дата:   05-11-04 00:11

Т-mount е на Tamron [smilie6] и сигурно има такъв адаптор който е на резба ..ама като не мога да помня ..прилича на M42 но резбата е на различна стъпка ,използува се предимно в астрофотографията или за фотография с разни спот-скопи ..ми като незнам къде съм дянал линковете за повече инфо ..ако ги открия ще ги постна тук [smilie6]

Автор: neuromancer   
Дата:   05-11-04 11:38

Има Tamron Adaptall, който е различен от Т-mount, ако ти трябва такъв имам един - 40лв, само че проблема е че не съм в Бг и сигурно ще сидвам след 1-2 месеца чак.

Автор: ivand   
Дата:   08-11-04 22:37

snimam s praktika a edin priatel mi donese 28mm TAMRON ot chujbina!smiatash li ,4e tova koeto imash i prodavash shte mi svurshi rabota ?!v smisul - sigyren li si ili predpolagash ?zashtoto ima variant i da si kupia tialo suvmestimo s tozi obektiv /koito e dosta dobur /.pishi podrobnosti ...

Автор: thor   
Дата:   09-11-04 00:14

разгледай тук

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=NavBar&A=search&Q=&ci=300

сигурно това търсиш

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=53493&is=USA

Автор: stoevmobile   
Дата:   09-11-04 00:19

Thor, у румънско атомни бомби паднали, а ти съветваш форумци да изпълзяват от убежищата си на покупки........

Дата:   09-11-04 00:41

[beer] стоеф [beer]
ми видех темата ,та да пиша какво съм научил ,майтап няма едни се вълнуват от атомни бомби други от фотографска техника ,ами ровя се тука искам да си взема един ,Lexar четец от най новите ,ама не го намирам ,че си продадох моя [smilie6] вече два месеца го дебна ама ,не са го пуснали на продажба или аз не мога да го открия ,а тъй като се запалих малко да снимам луната от последното лунно затъмнение [smilie6] се ровя и за едно MTO 1000 ,намерих продават с телеконвертор става 2000mm обектив и с диафрагма 22 чудесно за астрофото ,а пък с кроп-фактора на сензора се получава 3200mm обектив с диафрагма 22 и всичко това от нета за около 450 лефчета , май по добро цена/качество не мога да открия за тази цена на ново ,а за на старо незнам все още ..[smilie6]

Автор: stoevmobile   
Дата:   09-11-04 00:49

изчетох комай всичко за обективите от L серията на канонци, свят ми се вие от цените на онези светлите...

Дата:   09-11-04 01:05

аз имам L механичен обектив и той ми е любимия ,изобщо не мога да правя сравнение с друг от този род за портретни снимки ,но пък такъв нов аутофокусен даже казват не по добър от механичния струва сега около 1500US ,а този който имам механичния гледам се продава за 550US$-650US$ на старо като имаш в предвид че последните фотоапарати за FD обективи на които става са спрени от производство около 1989 година е четох някъде че Canon F1New се е произвеждал до 1994 год .но не съм сигурен 100% дали е било така ,та значи можеш да си извадиш извод за стойността на Canon L оптиката изобщо като цяло ,а разликата е очевадна или поне за мен ..[smilie6] ако бях професионалист и снимах с Canon без съмнение ,оптиката ми щеше да е L .. [smilie6]

Автор: neuromancer   
Дата:   09-11-04 12:21

ivand, не съм сигурен, защото не знам точно какъв обектив имаш, Тамрон правят обективи със всякакви байонети, за канон, никон, пентакс например, и освен това имат и собствен Adaptall, обаче не знам дали твоя е такъв
За тела с Adaptall байонет не съм чувал, но не съм специалист, може и да има

първа  назад  1     всички  напред  последна