Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Относно Ni-MH батериите
Автор: pehata   
Дата:   08-11-04 18:03

От какво зависи колко време ще издържат - единствено от броя зареждания или има и други фактори.[smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Относно Ni-MH батериите
Автор: pne4ev   
Дата:   08-11-04 18:11

Е.Важно е и зарядното, и колко ги зареждаш, имам предвид дали зарядното е от така наре4ените интелегентни, в какво състояние са когато ги слагаш да ги зареждаш, и температурата при която ги ползваш и т.н.
Какви са ти btr-te? Марка. Имам тук някви глупости за GP и UNIROSS, ако са такива ше ти кажа, нещо ориентировъ4но

Публикацията е редактирана (08-11-04 18:17)

Автор: asahi   
Дата:   08-11-04 18:44

Напиши в търсачката "зареждане" и ще намериш отговора.

Дата:   08-11-04 19:56

Батериите ми са Sony 2100mAh, с ентилигантно зарядно. Питам да знам дали трябва да ги източвам докрай преди да ги сложа да се зареждат, дали с времето (без други вредни фактори) стареят и се развалят и въобще как да ги запазя по-дълго.
Мерси, ще се поровя из нета. Ако изчезна за някой друг месец от форума, да знаете, че съм затрупан от информация и чакам спасители. :)) Майтапче ;)

Автор: pinko   
Дата:   08-11-04 20:01

Искам такова зарядно ентилигантно зарядно

Дата:   08-11-04 21:42

То е кръстоска между ентилигентно и елегантно, ама не си го давам. Ще трябва от другаде да си намериш.[smilie18]

Публикацията е редактирана (08-11-04 21:43)

първа  назад  1     всички  напред  последна