Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 kachestvoto pri cifrovite fotoaparati?
Автор: red-racer   
Дата:   08-11-04 16:10

moje li da mi obqsnite ot kakvo zavisi ka4estvoto na snimkata pri digitalniq aparat.primerno vijdal sam snimki koito sa ot fotoaparati s 4MP oba4e imat mnogo gadni cvetove(vse edno si si vzel blok4e za ocwetqvane i trqbva da polalni6 s nujnite cvetove:)))] ili pak kato se zagleda6 v liceto na covek ili v drugi drebni detaili sa zamazani na kvadrat4eta i dr.A aparati koito sa s 2.3MP vadqt strahotno ka4estvo(e kato za cifrov foto aparat za momenta).ot kakvo zawisi?zawisi li tolkowa ot pikselite?ili nai ve4e ima zna4enie optikata i softuera?????

Отговори на това съобщение
 Re: kachestvoto pri cifrovite fotoaparati?
Автор: gogo   
Дата:   08-11-04 16:18

Za справки Google и търсене

Автор: RossN   
Дата:   08-11-04 16:19

малиии, какъв въпрос зададе, най-добре вземи някоя книжка първо и попрочети, какво е това цифрова фотография и ще си отговориш на повечето от въпросите които зададе, инак виж тук никуде във форума има цяла статия за цифровата фотография от Доц. Абаджиев. Успех в самоусъвършенстването.[smilie3]

Автор: djore   
Дата:   08-11-04 16:19

kompleksni sa pri4inite:) samo deto nikoi ne kazva za koi kompleksi stava vapros
pogledni tuk
ima i dosta drugi podobni, no me domarzia
uspeh

Автор: volokin   
Дата:   08-11-04 16:21

ми естествено зависи от оптиката ----> оттам влиза светлината [smilie18] [smilie18] , после зависи от матрицата (динамика, пиксели) там се приема светлината[smilie18] ----> и накрая софтуер, той решава кое какво, там става цветообработването.
Едно от тези неща да куца и повлича другите две със себе си. То е като стерео-уредбата....добър звуконосител, добър усилвател, добри колони.[shtrak]

Дата:   08-11-04 16:46

zna4i rabotata e mnogo mnogo navarzana!!!

Дата:   08-11-04 16:56

i are pls pomgnete pone da si izbera ne6to ka4estveno.po dolu bqh pisal edn tema "koi a bude" are kajete koi ot teq fotoaparati e nai za prepo4itane.za sajalenie samo edna godina (tazi) sam se zanimaval s cifrovata fotografiq,poneje tazi godina zapo4nahme da se zanimavame 4asti4no s cifrovite istori.i biv6iq mi 6ef da pitam ni6to ne moje da mi kaje po toq vapros,to as mai bqh po naqsno s eq raboti ot nego.A i mi pisna da hodq po magazini za aparati i tam prodava4i da mi obqsnqvat raboti deto sa nai elementarnite i kogato gi pita6 ne6to po osobeno,po4vat da ti goworqt prostotii ot neznaie i da si mislqt te nai gi razbirat.za men v takiva magizini trqbva da vikat hora koito si imat pone malka predstava ot fotografiq.taka 4e pls pomognete

Автор: Brummaker   
Дата:   08-11-04 16:58

за колко пари ?

Дата:   08-11-04 17:02

сега видях долната ти тема...за 400 няма да стане според мен;

ако прежалиш 600-700 може да измислим нещо...имай предвид, че освен апарата ще имаш разходи и за карта и някоя и друга "екстричка"...ще видиш-апетита иде с яденето [smilie3]

Дата:   08-11-04 17:04

ami do 400lv,kato vatre da se ima v predvid 4e trqbva da se pomestqt i edni akumulatorni baterii!na men mi trqbva kolkoto da hvanan momenta ,no pak i ne iskam posle da gledam na horata licata na kvadrat4eta ili v magla. as dolu sam napisal nqkoi fofoaparati koito se vmestvat vtiq pari .kato ako trqbva moje da se iz4aka malko dokato im padnat cenite

Дата:   08-11-04 17:07

трудна работа...

един приятел си взе някакъв Кодак от Технополиса или Техномаркета...да не излъжа...

аз бях песимист, но гледам вече от доста време изкарва съвсем прилични снимки, особено ако и ти си в час с фотошопа-мисля че няма да имаш проблеми... около 400-500лв беше;

да го попитам тия дни ?

Дата:   08-11-04 17:10

ami moje!samo4e biudjeta e malko malak a toq kodak idva izvanredno!!pro4ete li mi temata po dolu?

Автор: asahi   
Дата:   08-11-04 17:10

От задапаратното устройство най си зависи. Никаква оптика не те вади от калта, да знаеш. Чети 3 месеца и пести пари. И пиши на кирилица, моля те.

Дата:   08-11-04 17:14

няма проблеми за кирилицата.ами да не се хваля ама моето задапратно устройство си е много добро защото има една скина и снея прави снимки като с олимпус:)))

Автор: djore   
Дата:   08-11-04 17:15

abe skoro se prodava6e edin Olympus za 350lv - dosta go hvaleha

Автор: asahi   
Дата:   08-11-04 17:16

Благодаря за кирилицата - все така го давай. След като си укротил скината се захващай с някой модел с ръчни настройки. И него като смачкаш вече ще си наясно с много неща.

Дата:   08-11-04 17:34

ами ас нямам нищо против да почна с един ръчен професионален фофотапарат.и без това струват колкото един глупав фотоапарат на 3.2МП.ама ас понеже сам млад човек и ми трябва нещо малко като за дискотеката дето да е леко и да мми се събира джоба.защото ми е писнало да сурак на ляво и надясно мойта скина 222.така че аре мля прегледайте ми списъка с фото апраратите който съм написал.и си кажете професионалната дума

Автор: chefi   
Дата:   08-11-04 17:38

и моя проблем е горе долу като на red-racer но аз вече се спрях на Panasonic DMC-LC50. к'во ше кажете за него. няма ли да му върши работа на човека.

Дата:   08-11-04 17:40

какви пари е?

Автор: chefi   
Дата:   08-11-04 17:56

Panasonic Lumix DMC-LC50 струва към 350 лв и е с отпика Leica

първа  назад  1     всички  напред  последна