Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 koi da bade?
Автор: red-racer   
Дата:   08-11-04 13:05

Искам да си купя цифров фотоапарат,нещо по евтино не ми трябва професионално,а любителско колкото да хвана момента.Нещо до 400лв.аве мойта е типична българска работа хем евтино,хем хубаво.насочил сам се към Canon Power Shot a-400,Samsung Digimax 430,Samsung Digimax 370,Olympus C-310Z и едно сони на моето не зная модела.Можете ли да ми кажете кои от тези е наи за предпочитане.А също има ли разлика в качеството на снимките м/у двата самсунга или разликата е само в екстрите?

Отговори на това съобщение
 Re: koi da bade?
Автор: rolla   
Дата:   08-11-04 17:48

Ами те няма да имат някакви особени разлики в качеството,може би Канона ще е малко по-добре,но аз бих взел този който има повече ръчни настройки.Може би това ще е сонито но все пак провери на кой какво може да му настройваш ръчно.
Тъкмо сега им видях характеристиките и си мисля че Самсунг 430 най-ми допадна.Има най-голяма матрица(1/2.5"),съответно повече пиксели,ръчна настройка на фокуса(три позиции+авто),най-дълга експонация от 8сек.,може да бачка както с SD/MMC така и с Memory Stick карти (на Сони)

Публикацията е редактирана (08-11-04 18:00)

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна