Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon Powershot G5 ?
Автор: silly   
Дата:   07-11-04 03:37

Смятам да го купувам. Някой да има опит с него? По принцип само добри мнения съм чел, но няколко повече няма да пречат [smile]

А някои може ли да ми препоръча други апарати от тоя клас..и в този ценови диапазон.подобни на този Canon..полупрофесионални..с опция за ръчно боравене с фокус, бленда..т.н. 5 мегапиксела стига..нещо като Canon-а

начинаещ съм и ще оценя всяка помощ!

Благодаря предварително!! [smilie24] [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Canon Powershot G5 ?
Автор: PolarBear   
Дата:   07-11-04 08:19

Купувай! Апаратът вече не се произвежда, така че не е лесно да се намери. А произведеното след него в категорията не е по-добро. РАзбира се, на разумна цена, но това е друг въпрос. Те са сравнително скъпи и поевтиняват най-бавно от всички.

Най-важното е, че апаратът позволява развитие на начинаещия фотограф. Има много възможности, които ще задоволят изискванията ти и като по-напреднал. В някои области го използват и професионалисти. Основни предимства - разнообразни възможности за контрол в/у снимането, хубава оптика, raw-формат.

Автор: ognyan   
Дата:   07-11-04 08:30

Vzimai vzimai.

Автор: machine_head   
Дата:   07-11-04 09:36

...и впечатляващи хроматични аберации.

Автор: selfish   
Дата:   07-11-04 11:13

Na kakva cena se prodava tozi fotoaparat i kade moje da se nameri.Az su6to smqtam da si kupuvam takuv?

Автор: ogimag   
Дата:   07-11-04 11:47

Виж снимките, които съм правил с него!

Автор: boni   
Дата:   07-11-04 12:16

Abe az pak kazvam G2 ako namerish zapazen e super !
Nai-malko hromatichni aberacii i e mnoo iak aparat
Niakoi prodavashe tuka za 650lv pochti nov

Дата:   07-11-04 13:44

Благодаря на всички за отговорите. Убедих се че е добра машинката. Надявах се някой да спомене и други апарати..за сравнение..щото наистина би могло и малко по евтин да бъде :) сигурен съм че си струва парите..но все пак..
в тая връзка
@selfish
не съм в БГ. а апарата струва 400€ nov.

Автор: Brummaker   
Дата:   07-11-04 13:51

търси G3, а ако липсата на RAW не е от съществено значение за теб: Sony 717 [smilie24]

Автор: luca   
Дата:   07-11-04 14:12

Няма по добър апарат в този ценови клас!от Г5 !!!

Автор: PolarBear   
Дата:   07-11-04 14:14

За тази цена го вземай веднага. Допреди два-три месеца беше почти двойно по-скъп в Европа. Г3 не е по-евтин, аз самият купих такъв от магазин преди по-малко от месец. И си го имам за бекъп на ДСЛР-то. Е, според мен е малко по-добър. Това са последни екземпляри.

Имам много високо мнение (от личен опит) за Сони 717, но той не може да се намери в Европа на тази цена. Макар че според мен се продава за без пари в момента. Впрочем и той изчезва от търговската мрежа.

Други апарати за сравнение - трудна работа. Новите многопикселни сапунерки са или МНОГО по-скъпи, или доста по-скъпи без да са забележимо по-добри. Сонито е напълно сравнимо, за мен малко по-добро, но за това вече писах.

Успех.

Дата:   07-11-04 14:38

Благодаря!
Сони 717 е 100 отгоре..:) пък и доста обемисто ми се струва..
но намерих един Nikon Coolpix 5400.
За него мненията са по-сдържани от за G5..вие какво ще кажете :)

или Olympus C-5060 Zoom..

Публикацията е редактирана (07-11-04 14:42)

Автор: Junior   
Дата:   07-11-04 14:49

така като те слушам/чета/ зимай който и да е от тия... след година-две ще знаеш кво точно ти трябва и тогава няма да се двуумиш толкова...

Автор: Brummaker   
Дата:   07-11-04 14:54

ако размера за теб е определящ /демек искаш малкия/ вземай....абе вземай каквото ти попадне [smilie3]

а ако говориш за апарати: чети и препрочитай по-горе [smilie3]

Автор: pan   
Дата:   07-11-04 15:23

Сравни го с S50 - като цена имам предвид! Аз имам такъв, сравнявали сме го подробно с Г5 - един колега снима с него. Почти близнаци са, никаква разлика в качеството! Г5 има някои предимства, като основните са подвижния дисплей, възможност за поставяне на филтри и дистанционното управление. Има и 4х опт.зум срещу 3х за С50. Основен недостатък - доста по-тежък (около 2 пъти) и респ. по обемист.

първа  назад  1     всички  напред  последна