Автор: photoforce
Дата: 06-11-04 18:23
Хаха, КокоКей, ти гаджето ли си, или любовника? Гледам, с кенгурото се надпреварвате. Ич не ме е яд. Яд ме е ем на хора, които са готови да пуснат "злато", че се напъват и коментар да измислят за тъпа снимка, само и само да смекчат красавицата, ем ме е яд и на момичето, дето се радва като малко детенце приятелчетата и да и сложат медалчета! По-добре да поговори с другите и да се научи да снима, отколкото да пуска всичко възможно и винаги да има рейтинг 30! Не ми дреме за рейтина, имам снимки и с по 5, не ми дреме най-малкото и за агитката, защото това е тъпо! Де да имах и аз такава агитка, щях добре да си поговоря с тях! Това не е друго, освен лоша ослуга. А, че сте приятели - това е супер! но защо не сте малко по-откровени със себеси в коментарите си, това ме ядосва, нищо друго! Гледам снимките на хората, защото ми е интересно и съм коментирал хиляди творби. Просто случайно ми се случи няколко пъти подред да попадам на снимки, които не отговарят на написаното под тях. Наистина - да не говорим повече и се извинявам, защото не искам да се обиждаме - нито да излезе, че се мисля за голям. Просто ме е яд на всичко измислено в тоя свят. Айде ![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (06-11-04 18:25)
|
|