Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 d70 vtora raka
Автор: riff   
Дата:   04-11-04 20:48

Може ли някой да ми каже какво да гледам на този апарат с китов обектив, ако имам възможност да го взема изгодно, тънкости основни проверки, моля? ако някой няма какво да каже да не си прави майтап, може малко, имам някакво чуство за хумор. благодаря предварително

Отговори на това съобщение
 Re: d70 vtora raka
Автор: jumbo   
Дата:   04-11-04 20:50

успех

Автор: Travis   
Дата:   05-11-04 01:47

1)Da ne e naklonen senzora - tova e problem No.1 mai i dosega. Snimai neshto plosko, vij dali vsichki agli sa ednakvi.
2)Da ne fokusira kaso - tova beshe chesto sreshtano v rannite broiki. Fokusirai neshto na opredeleno miasto, posle sloji tam metar pod 45 gradusa taka che tam da ti e 50cm otmetkata.
3)Prah v/u senozra, martvi pixeli - snimai neshto monotonno.
3)Za obektiva - vij da ne igrae vario ringa kam bayoneta - ne triabva da marda; vij kolko igrae fokusnia ring (tam malko e normalno)
4)Razbira se, vij da ne e padal - ostavat rezki po danoto na tialoto; ako kapachkata na obektiva ne e originalnata stava samnitelno.

Nai-veche zavisi ot KOGO go kupuvash. Da si kupish takova neshto primerno online si e bezumie.

Автор: jumbo   
Дата:   05-11-04 09:15

еха наклонен сензор......
аз за пръв път чувам за такъв [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: riff   
Дата:   05-11-04 10:26

10x

първа  назад  1     всички  напред  последна