Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 NATFIZ
Автор: digital_sensation   
Дата:   04-11-04 19:10

msli da kandidatstvam tam no kagete mi kak bi moglo da se podgotvia az v edin malak provicionalen grad Jambol
kak da xodia na kursove te v NATFIZ
ako ima niakoi fotomaniak ot iambol neka se svurge s men ekate@mail.bg[smilie8] [smilie11] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: NATFIZ
Автор: plamennk   
Дата:   04-11-04 19:14

Ся ко да ти кажа, виж условията за кандидатсване ФОТОГРАФИЯ и ако поне 80% ти е ясно за какво става въпрос, и мислиш че можеш да се справиш, тогава мисли за курсове и други неща.

Автор: jumbo   
Дата:   04-11-04 19:18

и ако снимаш сериозно поне от 5 години....[smile]

Дата:   04-11-04 19:19

usloviata gi znam zapo4nax da 4eta i prepora4itelnata literatura sus sigornost 6te kandidatstsvam s fotogrfia i pitam za kursove

Дата:   04-11-04 19:20

курсовете са пролета и лятото

Дата:   04-11-04 19:21

a mi neeee n4inae6ta sum
no imam 1 godina i mislia seriozno da se podgotviam

Автор: m.o.p   
Дата:   04-11-04 19:23

Shte se vidim znachi tam.Az shte kandidatstvam operatorsko maistorstvo.Imash hubavo gelanie no osobeno fotografiata se vliza adski trudno,vse pak uspeh ako reshish.

Дата:   04-11-04 19:23

да бе щото операторско се влиза адски лесно [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: koko_k   
Дата:   04-11-04 19:24

бъди сигурен,само с литература не става!защо не се обадиш в натфиз!струва ми се ,4е ж момента има някакъв курс!оба4е е в софия!успех!

Дата:   04-11-04 19:25

аз се занимавах със снимане само 10 години преди това [smilie8]

Дата:   04-11-04 19:26

Ne prosto prez poslednite 5 godini ucha photogafia i prosto iskam da raznoobrazia,inache e fact che se vliza po lesno ot fotografiata no tova ne oznachava lesno.

Дата:   04-11-04 19:27

я ми кажи що се влиза по лесно
ама с факти[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: Miss_Butterfly   
Дата:   04-11-04 19:30

m.o.p
kude si y4il 5 godini fotografiq?

Дата:   05-11-04 08:15

Miss_Butterfly toest Snegana vlez mi v profila i ako togava ne se setish za koi stava vapros,shte ti kaga.

Дата:   05-11-04 09:20

айде бе чакаме все оше фактите
или нямаш такива????

Дата:   05-11-04 09:27

Parvo vav operatorskoto kandidatstvat po malko horai,vtoro iziskvaniata spriamo snimkite sa po malki.

Дата:   05-11-04 09:39

смешник
по мое време за операторско кандидатсвахме с 40% повече хора (28 срещу 16) и второ имахме същите комплекти снимки за оператори и за фототграфи
като един колега тогава кандидатсваше и за двете едновременно с еднакви снимки
някакви други смислени факти????

Дата:   05-11-04 09:43

Smeshnik si ti!!!Ne me interesuva kogato si kandidatstval ti kak e bilo az ti kazvam kak e sega,procenta sega e tochno v obratna posoka,s izkliuchenie na poslednata godina.Gelaeshtite za fotografia sa blizo dva pati povache!!!

Дата:   05-11-04 09:51

продължаваш да си смешник
аз съм минал по този път за разлика от теб
освен това не се ли замисляш колко по-трудно е да си оператор???? да можеш да редиш светлина през която да минава камера а не да е статична??? да работиш с голям екип и да не решаваш какво да снимаш а да се съобразяваш с режисьор??? да ползваш в пъти повече типове осветление? да правиш почти във всеки кадър отворена композиция???? ами движение на камера????? ами съображението с това че камерата снима с 24 квадрата за сек и не може да сложиш каквато скорост ти скимне???? да изброявам ли още?
това не е за всяка уста лъжица и затова кандидатите са по-малко....

а междо другото тримата най-добри фотографи за мода в бг (не визирам сред тах дилян марков който е съученик на шефа ти и затова копира в кодака срещу универсиада) а именно къркеланов , темелко и ангел цветанов (особенно последния) са завършили операторско майстрорство [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   05-11-04 09:59

Osobeno poslednia sashto ni poseshtava!Ne moga da razbera zashto se zaigdash pri pologenie che az niama da kandidatstvam operatorsko zashtoto e po lesno a zashtotio me kefri!!!!!Plus tova barkash kandidatstvane s prafesia za v badeshte, zashtoto e istina che kato operator si dlagen da se saobraziavash s poveche neshta!

Дата:   06-11-04 13:57

I KAKVO SEGA IZLIZA 4E E PO4TI NEVAZMOJNO DA SE VLEZE V NATVIZ S FOTOGRAFIA A IMALI NIAKOI DRUG UNIVERSITET V KOITO DA IMA FOTOGRAFIA[smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   06-11-04 14:05

I DA IMAM PO- GOLIAM HANS[smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   06-11-04 15:56

Ima no ne si zaslugava da uchish tam.Vav Varnenski svoboden nivoto e poveche ot otchaivashto a v nov balgarski shte ti struva po 1000lv sam si napravi smetka.

Автор: n1x0n   
Дата:   06-11-04 16:16

То в НАТФИЗ пък е едно ниво... да ти падне капата!

Jumbo аз разбирам че милееш са специалността си, ама недей с тези изказвания "по-трудно е да си оператор" че звучат мега-несериозно. Да си добър фотограф е точно също толкова трудно, колкото и да си добър оператор.
Колкото до 3-мата, които цитираш... на тях челните им позиции се дължат не точно на фотографските им умения.

Дата:   06-11-04 21:40

никсън лафа за аспирините и околовръстното нали го знаеш.....

първа  назад  1     всички  напред  последна