Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимане на концерт
Автор: Transfiction   
Дата:   04-11-04 17:18

Довечера ще ходя на концерт на един австралийски китарист. Ще бъде в сравнително малка зала. Искам да го снимам. Имам ли право да си снимам или трябва да поискам специално разрешение? Мога ли да използвам светкавица?

Отговори на това съобщение
 Re: Снимане на концерт
Автор: jumbo   
Дата:   04-11-04 17:31

ако на входа не ти приберат апарата снимай смело а ако някой друг тресне със светкавица вади и ти своята [smilie5]

Автор: neuromancer   
Дата:   04-11-04 17:31

вероятно няма да имаш право, те си казват в началото че всякакви записи и снимки са забранени. Което значи че може да отмъкнеш някоя снимка скришом без светкавица, ама трудно ще се получи нещо свястно с А80 [smilie3]

Дата:   04-11-04 17:39

Ама аз искам да си нося статива! [smilie5] Малко съм нагла май...
neuromancer - че какво му е на А80-то? [smilie10] [cool] Пък и ако седна на първия ред ...(местата са кой където седне). Миналата година имах само сапунерка и не го снимах, въпреки че ходих на концерта. Беше супер... Но никой не снимаше.
Апаратът ще ми е в чантата, няма да го видят (дано не помислят че вместо статив в калъфа имам пушка :-), ама да не ме изхвърлят като ме видят. А ако му светна със светкавица докато свири, ще е направо кофти, верно. Май ще трябва да питам някой там... уф как мразя да искам разрешение.
Ето му сайта
http://www.tommyemmanuel.com/tommy.htm

Автор: papi   
Дата:   04-11-04 18:14

zna4i minalata godina bqh na koncerta na dani minoug,atomik kiten,i bqhme to4no pred scenata,togava izri4no ne predoprediha da ne snimame dani minoug s svetkavici na pyrvata i pesen,sled tova ne izgoniha,po kysno oba4e pak ni razre6iha,ta mislq 4e ne bi trqbvalo da napravqt spynki na kogoto i da bilo,v samoto na4alo ako ima zabrana te 6te si obqvqt,taka 4e nosi si cqloto boino snarqjenie i ne se pritesnqvai,vse pak ti si dama,az ako bqh ohrana bih ti pozvolil da si snima6 na volq:)))

Дата:   04-11-04 18:24

papi - Ооо, благодаря ти! [smilie3] [beer] [beer] [shtrak]
Миналата година на концерта на същия китарист никой нищо не каза за снимане, нямаше предупреждения, но никой не снимаше и без това. Сигурно всички са си мислели, че не е разрешено. В краен случай ще го помоля да се снима с мен след концерта. Миналата година ми даде автограф [smile]

Автор: Thor   
Дата:   04-11-04 20:45

хмм вземи си или си направи монопод ,по удобно е за концерти заема по малко място и по е незабележим ,идея как да си направиш вземи една стара алуминиева щека ,на която можеш да сложиш една глава от статив с ябълка и готово ..[smilie6]

първа  назад  1     всички  напред  последна