Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Dynax 7D на БАЙТ Експо ?
Автор: sagittarius   
Дата:   04-11-04 11:20

Можем ли да видим машинката на БАЙТ Експо?
Въпроса ми е към SD, но ако някой вече е бил на изложението също може да се включи, дори с впечатления.

Отговори на това съобщение
 Re: Dynax 7D на БАЙТ Експо ?
Автор: boni   
Дата:   04-11-04 11:27

Az veche ia vidiah,pipnah ,shtrakah :)))

Автор: gorba4ov   
Дата:   04-11-04 12:04

Вярно ли DSLR -те не можеш да виждаш какво снимаш на TFT, защото огледалото пречи на матрицата..??

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   04-11-04 12:23

И аз отделих доста време там, но не ме впечатляват кропфакторки 1,5 и 6мп.. Все пак ме убедиха, че имала гаранция до 150000 цикъла, което е несравнимо с играчки на други марки.Тази Минолта имала жироскопен стабилизатор на матрицата! Това + новите им бързи АФ явно е сериозна заявка. Все пак друго си е, да не ти го продават във всеки обектив:))

Автор: jumbo   
Дата:   04-11-04 13:14

бе горбачов що се ебаваш
и не огледалото пречи (то си е съвсем на място) а затвора пред матрицата
каква е тази мания да избереш визиране през дисплей вместо през 100 пъти по-удобния визьор?

Дата:   04-11-04 16:20

То е ясно, че през визьора е по-удобно jumbo, интересно ми е по-скоро, кое пречи да се гледа през TFT, ако е затвора - защо на обикновените дигиталки не пречи... дали не е позиционирането на огледалото.... ?

Дата:   04-11-04 16:24

на обикновените дигиталки затвора е перманентно отворен докато при ДСЛР той се отваря само при снимане и затова реагира толкова бързо
а минолтата таман светльо да се изфука и и падна батерията (явно доста съм я уплашил или пък щото имах наглоста да вляза с никон на щанда) [smilie5]

Автор: boni   
Дата:   04-11-04 16:32

А пък на ДСРЛ-а Олимпус Е-20 му се гледа на диплея.....

Дата:   04-11-04 16:39

Добре де, според моите твърде ограничени знания основната разлика между дигиталките и огледално-рефлексните такива е образа във визьора...... т.е. при dslr визьора гледа през обектива и TTL-a гледа през него, как е възможно да гледат едновременно от една и съща точка.......?

Дата:   04-11-04 17:28

http://www.canon.com/eos/images/e-ttl.gif
ето ти пример как работи ЕТТЛ системата въпреки огледалото
а иначе нормалното огледало е полупрозрачно в центъра и посредством разположено зад него под ъгъл 90 градуса малко огледало изпраща сноп лъчи към АФ сензора
при по -старите системи светлината се отразява от затвора преди да се отвори и така се мери
при системата ДТТЛ на никон
ЕТТЛна канон и иТТЛ на никон си приличат по начина на работа

Публикацията е редактирана (04-11-04 17:30)

първа  назад  1     всички  напред  последна