Автор: Depeche_Fantasy
Дата: 03-11-04 09:12
Ми може да е най-добрия в БГ, обаче това не значи, че трябва само да се превъзнасяме, нали!? Ми ако всички сайтове, нека си представим, са пълни... лайна, то не бих се гордял да съм по-добър от тях? Не казвам, че картинката е точно такава... Тук има колектив и това прави сайта, ако мислиш, че го прави поддръжката - много се лъжеш. Само че е трудно да се приобщиш към този колектив, доста трудно, а виж какво е отношението съм сериозните въпроси. За мен този сайт е сайт с добри снимки от които да се уча и нищо повече. Ако това го прави мноооого добър - !? Добър ще стане, когато този колектив спре да подхвърля коментари като "!!!" "+++", или "Кво по...!?", ами си каже като ненов - това ми харесва, това не. Защото аз така виждам някоя снимка и отдолу коментари "супер, най-доброто, евала", виждам до нея друга снимка, която ми харесва 1000 пъти повече (като комбинация от цветове, сенки и прочие), но има в пъти по-малък рейтинг и се чудя, аджеба, къде се крие изкуството на фотографията, в кой от аспектите и? Просто разбрах, че тук ну трябва да се гледа колко души са гласували, а кой е гласувал...
|
|