Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с албума.
Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   02-11-04 21:24

Абе като имам свободно място за качване в албума и искам да си кача снимка в личния профил ми я качва в албума, а когато нямам място за качване в албума ми казва, че не може да се качи!

Публикацията е редактирана (02-11-04 21:28)

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с албума.
Автор: stoevmobile   
Дата:   02-11-04 21:26

?????????

Автор: athom   
Дата:   02-11-04 21:26

[smilie25] [smilie21] [smilie18]

Дата:   02-11-04 21:29

Смей се ти, смей се[smile]

Автор: nlbk   
Дата:   02-11-04 21:33

https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley18.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley18.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley18.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley18.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley18.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley18.gif

Автор: pan   
Дата:   02-11-04 22:10

И аз имам подобен проблем..Когато съм я качил и имам място, си остава качена, но не винаги. Когато обаче я махна, не винаги се маха и остава в албума, където е качена преди това, но не се вижда ! А съвсем друго става, когато имам място в профила и реша да я оставя там, а да я махна от албума, където е била преди това..Ще помогне ли някой?

Автор: TPECHAT   
Дата:   02-11-04 22:15

първо не е верно!!!
и второ беше отдавна!!!

Автор: ntonev   
Дата:   02-11-04 22:18

ТРЕСНАТ, отваряй нова рубрика...!

Пък аз , нямам проблем с мястото... имам си място за всичките снимки дето са са си на място... Хм, що ли тъй !?! Трябва ли и аз да имам проблем ?!? [smilie11]

Дата:   02-11-04 22:21

Е как да нямаш проблем..Няма място за съмнение, че има място и за снимки, които не са си на мястото! Ми това си е ясно..Ама админите спят и нищо не правят..

Автор: Krassy   
Дата:   02-11-04 22:26

Мое да не спят, да ти гледат сеира и пак нищу да не правят [smilie7]

Дата:   02-11-04 22:29

Не мой майтап бе! Виждаш, че сме в нужда..

Автор: TPECHAT   
Дата:   02-11-04 22:32

iskam 1 GB za snimki na servera tuk!!! [shtrak]

Автор: athom   
Дата:   02-11-04 22:34

Аз си продавам мойте 2Гига.
Цена - 1900лв.

[beer] [shtrak]

Дата:   02-11-04 22:35

https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonSurrendering.gif

Автор: photoforce   
Дата:   03-11-04 01:51

http://webshotsbg.data.bg/smile.gif

Автор: emsago   
Дата:   03-11-04 02:20

depeche... tova tuk e "fun" forum... shto zadavash seriozni vaprosi [smilie3]

Дата:   03-11-04 08:56

Дам, това тук НАИСТИНА е фън форум, жалко за наградата! Аман! Бати онтошението!
За информация, проблема се появи под Konqueror-а на линукса, с друг браузъри под уйндоус не се появява.

Дам, то наистина българина се оказа голяма работа. Вместо да се превъзнасяте колко сте ви добри и какъв бил хубав сайта слушайте малко.

Автор: ognyan   
Дата:   03-11-04 09:02

Tova e nai dobria BG sait za fotografia.
Spor niama.[smilie24] [beer]

Дата:   03-11-04 09:12

Ми може да е най-добрия в БГ, обаче това не значи, че трябва само да се превъзнасяме, нали!? Ми ако всички сайтове, нека си представим, са пълни... лайна, то не бих се гордял да съм по-добър от тях? Не казвам, че картинката е точно такава... Тук има колектив и това прави сайта, ако мислиш, че го прави поддръжката - много се лъжеш. Само че е трудно да се приобщиш към този колектив, доста трудно, а виж какво е отношението съм сериозните въпроси. За мен този сайт е сайт с добри снимки от които да се уча и нищо повече. Ако това го прави мноооого добър - !? Добър ще стане, когато този колектив спре да подхвърля коментари като "!!!" "+++", или "Кво по...!?", ами си каже като ненов - това ми харесва, това не. Защото аз така виждам някоя снимка и отдолу коментари "супер, най-доброто, евала", виждам до нея друга снимка, която ми харесва 1000 пъти повече (като комбинация от цветове, сенки и прочие), но има в пъти по-малък рейтинг и се чудя, аджеба, къде се крие изкуството на фотографията, в кой от аспектите и? Просто разбрах, че тук ну трябва да се гледа колко души са гласували, а кой е гласувал...

Автор: boni   
Дата:   03-11-04 09:40

Уважаеми Депеш Фантази,
Преди да използваш думи от рода на "лайна" е добре да се научиш,че ако имаш някакъв проблем или въпрос със сайта ,функционалността и т.н. е препоръчотелно да изплозваш посочения най-долу е-майл и телефони,както го правят много хора ежедневно.Понякога наистина има проблем,но понякога проблемът е в потребителя и няма нужда да занимваме целия сайт и форум с него.
Моля да се обърнеш с въпросът си към майла отдолу или да се обадиш на един от телефоните ,за да бъде възможно в реално време да проверим заедно за какво става въпрос.
Благодаря.

Дата:   03-11-04 09:53

Уважаеми бони, никога не съм твърдял, че сайта е лайно.
Както казах проблема се появява под браузъра на линукса ми, при това само единия браузър, затова смятам въпроса за приключен.
Остава висящ въпроса защо за да се привлече сериозно внимание като Вашето трябва да изполвам думи и изрази като този и като в темата за Всичко е любов? На 2 пъти си правя този експеримент с вас като проверявам реакциите на хората от форума.
Тази тенденция не се наблодава само тук, а в цялото БГ пространство. Ето затова говорех, като наблегнах на "в сравнение с другите".
Въпросът е приключен. Ще обновя бразъра на линукса, и без това от там не качвам често снимки.

Автор: Tchani   
Дата:   03-11-04 09:56

Niakoj moje li da HELP-ne. Ne moga da si vmukvam E-MOTIKITE. Probvam i s MOZILA i s
IE, iavno problema e v men. Samo MOTIKI bez E.

Дата:   03-11-04 10:02

За мен остава въпросът защо след като сме дали телефон и и-мейл за връзка под всяка страница на сайта ,трябва да се пускат подобни теми тук?
Всеки ден получаваме между 5 и 10 мейла с въпроси по функционалността и проблеми на сайта . 90% от проблемите са от неразбиране от юзърите и ние им обясняваме търпеливо.
Какво щеше да стане ако всеки питаше тук?
Това е все едно да си отишъл да живееш в едно градче и да си установил,че у вас има някакъв проблем с тока примерно. Логично е първо да провериш в Енергото за какво става въпрос. Дали проблемът е в градския трафопост или в изгнилата жица на тавана в къщата ти...
Обаче ти отиваш на мегдана и почваш да викаш,че имаш проблем ,пък никой не ти обръща внимание. И след един ден викане ,започваш да протестираш,че тоя град не е хубав и тва че са му дали награда е щото другите градове са още по-скапани,ане щото този е добър.

Дата:   03-11-04 10:15

Честно си казвам, това е първият форум, в който комуникацията ювър-администратор да се осъществява по такъв начин. Изобщо не бях забелязал телефоните. Може би на мен (и не само) ми липсва този навик... Не знам. По този въпрос няма крив прав.
Е много по-лесно е да се пусне една темичка във форума. За да се обадя по телефона - ми можете да ме мотаете сума ти време, пък и мобилен!? Да не съм луд[smilie10] Мейла - друг въпрос.
Обаче не виждам НИЩО, ама НИЩО ненормално в това да питам във форура!? Че тук има теми за абсолютно абсурнди неща, а не може да има един най-нормален въпрос относно сайта!

Дата:   03-11-04 10:19

Пак повтарям,че ако всеки питаше във форума ,а не използваше мейла на админа ,във форума всеки ден щеше да има не 1 ,а около 10 подобни теми....
Не знам за другите форуми ,но според мене най-логичния начин за осъществяване на комуникацията юзър - администратор по проблемни въпроси е по и-мейла.

Публикацията е редактирана (03-11-04 10:21)

първа  назад  1     всички  напред  последна