Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 kami - как можа да ме изплескаш на плакатите из целия център - мамка му!!!!
Автор: hose   
Дата:   02-11-04 18:37

то и аз послъгвам за да снимам някой но ти се оля - някакво списание - мромърмори нещо снимаме набързо и после трееееееееееееес!
и то сте насложили един ефект от който косата ми изглежда все едно не е мита 1-2 години а носът ми като на Буратино след 10 лъжи!

искам хонорар! или 50% намаление на всички стоки в байт експото!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Отговори на това съобщение
 Re: kami - как можа да ме изплескаш на плакатите из целия център - мамка му!!!!
Автор: ancho   
Дата:   02-11-04 18:39

ееееееееееееееее покажи снимката тук, моля !!![smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: stoevmobile   
Дата:   02-11-04 19:18

дай снимки/линк бе [smilie10]

Автор: sp   
Дата:   02-11-04 21:42

хаха :) някой яко се е базикал [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
[beer]

Автор: kkaammii   
Дата:   02-11-04 22:29

[smilie8] [shtrak] [smilie8]

Дата:   03-11-04 11:27

kkaammii - smeshno li ti e?
a az nevino si sediah v i-net kluba do nas...

Автор: Cici   
Дата:   03-11-04 11:27

Да, де, ама сега си известен и можеш да се фукаш яко [smilie25] [smilie25]
Вместо да се сърдиш, събирай автографи, хе хе!

Автор: Cici   
Дата:   03-11-04 11:34

Ками, Ади се засегна леко за ефектите...

Автор: kkaammii   
Дата:   03-11-04 11:38

Hose,

забавно е, но чак смешно не.

Тия всичките неща около плаката не ги определям аз, пък за ефекта ще отнеса критиките към дизайнерката.

Иначе ще пледирам за някаква компенсация, поне аз мисля, че така би трябвало да бъде....

Автор: boni   
Дата:   03-11-04 11:39

Pokajete go de :))

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   03-11-04 11:42

hose - аз ходих вчера на експото, Бони видях, теб..може и да съм те видял, ама не познал - избягвам да гледам постери. Дай постера тук да те видим като така и така стана на дума.
Ками, ма не прави повече така , ма моля ти се:)))

Дата:   03-11-04 20:18

e az ne moga da pusna link puk i ne iskam po obektivni prichini :)

chakam si kompensaziata ei!

zashto ne kaza che e za plakat a?!?!?!?

Автор: komrad   
Дата:   03-11-04 20:35

лол, бг стайл...

Автор: BossaNova   
Дата:   03-11-04 20:46

eee ! pokajete go de ! ne moje taka[smilie5] [smilie10] [smilie11] [smilie25] [smilie21]

Автор: jumbo   
Дата:   03-11-04 21:00

нищо особенно хосе само опищява отърлъка [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна