Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Интересен страничен ефект от смяната на времето
Автор: Стефан   
Дата:   02-11-04 16:20

Засякох малък страничен ефект от смяната на времето - една от снимките ми, пусната на 26.10. днес "освободи" квота 1ч. по-рано, явно ф-ията която използва SAS в този случай отчита смяната на лятното със зимно часово време. В същото време обаче в рамките на този час не ми прие нова снимка в албума, въпреки, че показваше че имам 2 снимки. Явно другата пък ф-ия, която проверява при пускане на снимка в албума не отчита смяната на времето [smile]
Не че е толкова важно, но все пак интересно наблюдение, пък и някой може да се окаже в подобна ситуация и да се чуди какво става. [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Интересен страничен ефект от смяната на времето
Автор: ognyan   
Дата:   02-11-04 16:21

Az se chudia ot edin mesec i nishto ne kazvam[smilie18] [smilie18] [beer]

Автор: TheMadMan   
Дата:   02-11-04 16:42

а пък на мен още повече не ми се спи, то и от четири години не спя повече от 2-3 часа, но сега е още повече ... а и ми е много чудесно земното време [smilie24]

а и усещам също и фотоните

Публикацията е редактирана (02-11-04 16:47)

Автор: stoevmobile   
Дата:   02-11-04 18:01

едни спаха час повече [smilie24] , други висяхме на автогара един час повече [smilie23]

първа  назад  1     всички  напред  последна