Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Snimki v lichnijat profil!!!
Автор: emsago   
Дата:   31-10-04 15:35

Zdraveite!

az sam novobranka v tozi site, zatova i vaprosat mi e novobranski [smilie3]... kva e delaverata ot kachvane na snimki v lichnija profil, sled kato ima ogranichenija v publikuvaneto im v albuma? [smilie11]...

Отговори на това съобщение
 Re: Snimki v lichnijat profil!!!
Автор: GM   
Дата:   31-10-04 15:43

ako ne e 4isto tehni4eska pri4inata ,to qvno e ikonomi4eska ina4e ne vijdam za6to trqbva da ima ograni4eniq. nazdrave[beer]

Автор: krasimir   
Дата:   31-10-04 15:49

Далавераджиии, само далавери ви се привиждат :)))) [beer]

Автор: Canon   
Дата:   31-10-04 15:51

Примерно аз не ходя из албумите, предпочитам да гледам всички снимки на автора, за да видя що за птица е.
[smile]

Дата:   31-10-04 15:52

njama logika? nali polzvam web-space kato gi kachvam na servera?

a nazdrave i na teb [beer]

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   31-10-04 15:53

Бе то и аз това питах оня ден, ама "да не се пълнел албума"...

Дата:   31-10-04 15:55

@ canon
ami koi te znae, sled kato njamash publikuvani snimki? a dori i da imash, nai mnogo sled 12 chasa si preminal v zabravata :D

Дата:   31-10-04 16:03

@ Depeche_Fantasy
tova vaobshte ne zvuchi motivirashto [smilie25]

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   31-10-04 16:08

Ми не звучи, ама какво да направя...

Автор: sas   
Дата:   31-10-04 16:09

Защото хората, които гледат албума искат да гледат хубави снимки.
Ако си качва всеки цялото количество от профила в албума няма критерии, по който да почне да качва качествени фотографии.
Хората, които гледат албума ако се заинтересуват от автора могат да видят всичко в профила му, но не е нужно всеки ден да им се налагат да гледат по 1000 снимки в албума дори и да не искат да гледат даден автор.
По-добре 200, но да има самопретегляне на качеството от всеки един автор.

А диск пространството повярвайте не е проблема и не е аргумент в тая дискусия.

Автор: Canon   
Дата:   31-10-04 16:12

Не търси логика (като твоята логика)
Всеки си е башка луд (и аз също) [smile]

Дата:   31-10-04 16:29

Аз съм си направил нещо като картотека на авторите, които ми харесват и от време навреме им разглеждам снимките в личния албум. Е в това е "далаверата" за мене. Като ми се гледат само хубави снимки се ровя там където знам, че ще има нещо интересно.
Искам да гледам "Макро" - Phо,Minko и още няколко други автори. "Природа" - тук са вече доста - Елриша, Ниагара, Лумикс, Ники Сираков, Charm .... доста са. От автори като Симон и Илиан можеш да очакваш само хубави неща и да им се наслаждаваш.
Тъй че, личните албуми са затова.[smilie24]

Дата:   31-10-04 16:32

blagodarja SAS za izcherpatelnijat otgovor. vapreki vsichko, mislja che vseki avtor si haresva tvorenijata... az sam vijdala snimki v albuma... e po moe mnenie ne tolkova dobri (za kachestvo ne moje da se govori, zashtoto to se gubi pri kompimiraneto), no avtora koito si e poravil truda da gi kachi na servera i da gi pokaje, sas sigurnost e drugo mnenie. a i neshto drugo! pri tozi goljam broi na avtori i tezi ogranichenija, chansat da te zabelejat e minimalen. sled publikacija te clickvat njakolko pati i sled tova si zabraven... ako pone ogranichenieto beshe po 1-na snimka na den [smilie5] [shtrak]

Дата:   31-10-04 16:36

Ако беше по една снимка на ден, няма и да те кликнат няколко пъти, а ще си забравена след не повече от 30 минути, защото снимката ти вече ще е отишла на 4 или 5 страница в албума. [smilie3]

Дата:   31-10-04 16:42

da obache shte ima poveche dvijenie v stranicata, i poveche clickvanija [smilie7]

Автор: sas   
Дата:   31-10-04 16:54

Не че ще има повече движение и повече кликвания.

Помисли ако при три снимки на седмица те забрави някой, дали няма да те забрави като всеки качва по 7 на седмица. Как щр те намеря при 2 пъти и нещо повече снимки не знам.

Виж до сегашното състояние сме стигнали еволюционно, а не защото така просто сме решили.

Освен това виж в горния постинг на Красимир има изброени едни имена. Как тези автори никой не ги забравя?

Автор: ognyan   
Дата:   31-10-04 17:09

krasimir men ne me spomena[smilie2]
[smilie18] [smilie18] [beer]

Дата:   31-10-04 17:14

Огняне, не се сърди, това е просто случайно.[smile] С тези последните две снимки дето ги качи трябва да открият нов албум - Огнян стяга джибри за зимата [beer] [beer] [beer]

Дата:   31-10-04 17:19

XAXAXAXAXAXA da da[smilie24] [smilie18] [smilie18] [beer]

Автор: stoevmobile   
Дата:   31-10-04 19:08

emsago,
това за броя на снимките в албума и т.н.
и твоето "ami koi te znae, sled kato njamash publikuvani snimki? a dori i da imash, nai mnogo sled 12 chasa si preminal v zabravata."
ми аз близо половин година шетках из форума без публикувани снимки, не защото нямам или не снимам. Сега, като съм качил там десетина ( и неизвестен брой у форума [smilie5][smilie5] [smilie5] )за последните десетина дни, това "по-незабравим" ли ме прави?
Това си е място не само за публикуване на снимки. Това е Дом.
Аз имам около 3000 снимки само с последното апаратче, не съм сигурен колко точно имам от предишни дижиталки (кефи ме тази дума), купища снимки на хартия и проявени негативи в къщи, не говоря за снимани служебно с други апарати...
Ами че аз самият не мога да намеря време да си разгледам и подредя собствените снимки в албуми. Какво остава да разгледаш всичките снимки на всички у форума!!! това са милиони снимки......
Дори ако човек си ги качва само в профила - пак ще е ужас.....
колцина са тези, дето могат да кажат, че са видяли всичките качени до момента снимки у сайта от всички Автори?
Ами те и Админите не смогват да прочетат писаниците у форума само, камо ли пък и снимките......
една снимка на седмица в албум е предостатъчна[smilie24]
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   31-10-04 20:20

Аз лично не виждам смисъл и не качвам снимки в личния си профил. Ако ще си ги гледам сам, го правя и от диска:) Там най-много да сложа нещо за онагледяване във форума, нещо като www място.

Дата:   31-10-04 20:22

Mobby_Dick slagai snimki da se uchim:)

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   31-10-04 20:27

ognyan - слагам в "албум" когато качвам. Да ги видят хората. Ако е за 1-2 ма приятели, просто им ги пращам по е-майл :)

Дата:   01-11-04 01:26

Mobby_Dick написа:

> Аз лично не виждам смисъл и не качвам снимки в личния си
> профил. Ако ще си ги гледам сам, го правя и от диска:)

tochno! [beer]

ne mojahte da me ubedite za smisala na kachvane na snimki v profila! sorry! [smilie10]

Автор: Thor   
Дата:   01-11-04 01:47

някой някого да кара на сила [smilie11] ?!?!?!?

Публикацията е редактирана (01-11-04 01:48)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна