Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Питанка за цена
Автор: komrad   
Дата:   30-10-04 17:03

150 евро много ли са за нов обектив Зенитар 16/2.8, с м42 адаптер за никон?

Отговори на това съобщение
 Re: Питанка за цена
Дата:   30-10-04 17:13

пропуснах да отбележа, адаптера има "асферична леща", и изглежда ето така
https://photo-forum.net/static/forum/2007-03/nley3135.JPG
http://212.24.137.166/by/oldser/adniknov.jpg

Автор: Thor   
Дата:   30-10-04 17:19

поръчай си го направо с байонет за Nikon F ,а после можеш да си го закачаш където искаш .Leica,Canon .. иначе с този елемент в адаптора .. мисля че знам откъде можеш да си го поръчаш за 160евро ,ще се разровя за линк.. мисля че един поляк ги продава/поръчва от Украйна и май той ги продва по евтино и от Украинците ..[smilie7]

Дата:   30-10-04 17:37

адаптера ми трябва допълнително, искам да си купя и 300мм таир и 50 мм хелиос, а тази цена горе е за адаптера + обектива, добра ли е?

Дата:   30-10-04 17:51

по принцип доколкото знам обектива върви в западна европа около 250 - 300 евро чисто нов за байонет Nikon F или EF Canon или незнам още какви други байонети, а в Украйна ,Русия или другите републики се намирал за около 150 - 200евро .....,на резба М42 трябва да е по евтин и обикновенно доколкото знам можеш да го купиш на резба М42 с адаптор по желание ,значи си вади извод ,ако го купуваш като нов ,на старо но добре запазен или на старо използуван ,според мен ако го взимаш на втора ръка вадиш 25% от цената на ново ...,вече ти ще си решиш ,според дали си оправдава цената или каква цена си склонен да дадеш ..[smilie7]

Дата:   30-10-04 18:01

Тор, благодарско за мнението :) Ако имаш път през Мюнхен, обади са на кюто да те черпя бира :)

Дата:   30-10-04 18:20

и аз ше почерпя само да стъпя пак в Мюншен [smilie24] [beer]

Автор: boni   
Дата:   30-10-04 18:30

Tozi obektiv se prodava na Nikon baionet za aparatite Kiev-19

първа  назад  1     всички  напред  последна