Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ''Всичко е Любов'' отново бой между два кадъра, или пример как се гласува за ...
Автор: volokin   
Дата:   30-10-04 13:35

''Всичко е Любов'' отново бой между два кадъра, или пример как се гласува за парламентарни избори.

Сега погледнах галерията всичко е любов и констатирах, че първите два кадъра са разделили отново ЕЛЕКТОРАТА на две, синьо и червено или някакви други там цветове [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Това ми напомни за психологията на Българина, за нашите и вашите, т.е. не че точно това са снимките, но така и така са първи дай да гласуваме за НАШАТА, щото ДРУГАТА ще я изпревари....

Браво на Българите, имат СТИЛ, стил в гласуването за парламент.

П.с Нищо лично към Авторите, те едва ли имат нещо общо с това.

Отговори на това съобщение
 Re: ''Всичко е Любов'' отново бой между два кадъра, или пример как се гласува за ...
Автор: machine_head   
Дата:   30-10-04 13:50

говориш така все едно и ти не си българин....

Re: ''Всичко е Любов'' отново бой между два кадъра, или пример как се гласува за
Автор: volokin   
Дата:   30-10-04 13:53

...такъв съм, само дето не гласувам по тоя начин[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re: ''Всичко е Любов'' отново бой между два кадъра, или пример как се гласува за ...
Автор: boni   
Дата:   30-10-04 14:50

Mi demokracia....

Автор: Anarhia   
Дата:   30-10-04 14:53

anarhia [smilie5]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   30-10-04 17:03

не коментирам качествата на снимките отпред! Аз на първа стр.по рейтинг както ги гледам съм гласувал вероятно само за една -или две снимки:)
boni - каква демокрация! Днеска май е последния ден, така ли е? Снимката на Pho преди 2-3 месеца събра за няколко дни 360 точки, и до вчера беше недостижима от втората, и всички назад. Имаше месеци - не се получи конкуренция, и друга снимка не я наближи на поне 100 точки разстояние.
Днес за 1 ден, и само с 1 бр. коментар (от днес - предния коментар е отпреди 15 дена) снимката на С5 e на 2 !!!! гласа разстояние от първата!!!/17.00 ч./
Е на какво ти прилича това - май верно е нашенска простотия, или някаква интрига - изкуствено създаване на конкуренция в последния час, или? Къде са коментарите под снимката на С5 - има 33 бр. и от 15 дена само още 1 брой, а колко гласове от днес? Ще трябва май пак да вадиш поименната статистика после:))

Автор: stoevmobile   
Дата:   30-10-04 17:58

:)

Автор: Krassy   
Дата:   30-10-04 19:27

Няям вяра на никога аз в тоя сайт, затва и ... /не се чете/ [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна