Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 HP 935
Автор: vmk   
Дата:   07-02-04 18:50

Какво ще кажете за този апарат? "СТЕМО" го предлагат за 700лв. LinkBeat, ти доколкото си промням снимаш с такъв, сподели мнение, моля те!

Отговори на това съобщение
 Re: HP 935
Автор: borissov   
Дата:   07-02-04 21:29

Здравей! Аз също снимам с такъв. Какво да ти кажа - сапунерка като сапунерка...Зависи за какво ти трябва, де - за семейни и ваканционни снимки е супер, но за нещо повече - забрави. Виж моите снимки, които съм качил тук - доста са обработвани, но все пак можеш да добиеш някаква идея. Аз моя искам да го продам и да си купя нещо сериозно, но съм извън България и не мисля, че те устройва :)
А, на dpreview.com има рецензия на 935, хвърли му едно око.
Успех!

Автор: LinkBeat   
Дата:   07-02-04 21:48

По-добре HP 945. Ако имаш някакви амбиции с HP 935 няма как да се осъществят. Аз нямах, но сега ми се иска и по-добро макро и повече оптично увеличение, да не говориме за матрицата. Светкавицата е символична. 400 ISO е малко. Цветовете обаче са приятни. Live screen харчи бързо батериите, но без него може да се снима много дълго(rechargable батерии разбира се, иначе super alkaline отиват за минути). Добро фокусиране. Възможност за донастройка на автоматиката и фокуса. Щях да напиша-лоши нощни снимки, но снощи се получи най-неочаквано добър кадър.
Малкия размер е голямо предимство.

Автор: vmk   
Дата:   07-02-04 22:31

Ясно:) Добре познавам и харесвам снимките и на двама ви! Ако мога и аз да постигна такива резултати, ще съм повече от доволна:)
Ще мисля още. Благодаря ви!

първа  назад  1     всички  напред  последна