Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Пинко искам ги тея ФГ-а на Никон
Автор: volokin   
Дата:   29-10-04 17:58

В средата на ноември съм в България, колко им искаш на тея ''Барометри'' какато се изказа????
Аз ти изпуснах Ф2-то, ама тея са мои!!!!![smilie24] [smilie24] [smilie24] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Пинко искам ги тея ФГ-а на Никон
Автор: pinko   
Дата:   29-10-04 18:00

Немаш грижи, как ги искаш, щото май на килограм ще трябва да ги пазарим.

Колко даваш за кило FG & FG20?

Дата:   29-10-04 18:04

Килограми, все тая, вземам ги, помисли си за цена, килограм ли квото там, вземам ги, ше ги лекувам, имам цяр за тях [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [shtrak]

Дата:   29-10-04 18:06

а, и още нещо, забравих, като се видим, си ми обещал една 20-30 метрова филмова лента, пък аз черпя!!![smilie24]

Автор: jumbo   
Дата:   29-10-04 18:07

опаааааа единя за мен [cool]

Дата:   29-10-04 18:07

...а закъсня, чукчето удари [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: XiZoR   
Дата:   29-10-04 18:08

Пинко ко продаваш - дай падробнасти...

Дата:   29-10-04 18:10

[smilie10]

Дата:   29-10-04 18:15

уазбуах !

Дата:   29-10-04 18:15

Ицо, допреди малко и аз не знаех, че продавам нещо, ама виж как се обърнаха нещата...

Просто споделих с Тор, че не съм хич доволен от FG&FG20, и че имам по един почти блокирал екземпляр от двата модела(почти блокирал значи, че работят, ама само когато на тях им е кеф).

И сега волокин и джъмбо скочиха да ги искат, аз отдааааааавна ги бех отписал в един шкаф, щото майсторите тук в БГ нищо не можаха да направят, а не ми се даваха пари да ги поправят в Солун[smilie11]

Re: Пинко Не е Ицо, ами Бока Джуниорс
Дата:   29-10-04 18:21

Аз съм бе, ма ме домързя да се логна от моя профил, та ползвах този на Ицо[smile]

Автор: Thor   

значи някой требе да ме черпи [smilie24]

jumbo ,мернах тук един в един магазин ,преди няколко дена ,ще питам колко най много ще му свалят цената ,и ако е в ред и те устройва ,мога да ти го пратя [smilie6] само незнам как е сега с приемането на такива магии на митницата [smilie6]

Дата:   29-10-04 18:23

нямаш проблем с черпането, само ми ела на крак [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   29-10-04 18:27

Хубу де, а тая Минолта що никой не я иска:

https://photo-forum.net/static/forum/2012-01/pyyj3955.JPG
http://www.mir.com.my/rb/photography/hardwares/classics/maxxum7k/images/x7000sideshw.jpg

евтинко я давам, 350 лева барабар с Minolta AF 35-70mm f/4

Дата:   29-10-04 18:33

ми ше е май догодина пролетта ,ще си зема билетче за през Виена ,то аз така правя взимам си винаги билетче с престой по 3-4 дена в някоя столица съчетавам полезното с приятното ,а във Виена не съм бил ехеее от 1989 год ,хех тогава ходих по Траескирхен ,..стоях 20-на дена че се отказах да бегам у Австрия и се запътих към Копенхаген [smilie24] готин град ,бачках няколко дена с едно аверче Пепито от София при един поляк на Мексико плац Влодек & Панкиевич ,хехе веселба си беше [smilie24] едни мътни времена ,разни контрабанди с Братислава [smilie24] изселване на евреи от съюза с влакове [smilie6]

Дата:   29-10-04 19:28

тор не са ли ужасно скъпи при теб?

Дата:   29-10-04 19:41

ми нали за това ти казвам ,ако ми го свалят на добра цена ,не го продават във фотографски магазин ,а в един нещо като антикварен ... и там както се спазариш ,ако са го взели скъпо..продават скъпо ,ако не ..тогава зависи как ще ги надлъжа [smilie6] та според зависи , рядко изпадат но изпадат такива далавери ,аз даже и не се заинтересувах ,не съм и сигурен сега като се замисля дали беше FG или FG20 ,просто знам че го видях а те си приличат ,а и по тези магазини понякога може да ти продадат Nikon F за 50$ а за EOS Cаnon 300 ще ти искат 300$ ,така че остава след като отида да проверя до 3-4 часа ще имаш отговор ..[smilie6]

Дата:   29-10-04 19:42

ех никон Ф.....

Дата:   29-10-04 19:51

ами аз моя не съм го взимал от такъв магазин взех го от човек ,но съм намирал например Spotmatic с обектив за 25$ ,една минолта си спомням 7000i с 3 обектива за 150$ ,абе изпадат разни дреболии ,пък и разни други магии след като не им знаят стойността ,хех намирал съм порцеланови чаши на 150год за по 1$ отлично запазени - цяло състояние ,така че .. всичко е относително .. [smilie24]

Автор: cristo   
Дата:   29-10-04 21:06

Thor
как пък разпознаваш порцелановите чеши на колко години са [smilie11] [smilie11] [smilie11]
ти ме изненадваш постоянно!
я гледяй там какви са цените на интересните според теб неща по тези магазинчета и докладвай [smile]

Дата:   29-10-04 21:08

Траискирхен го няма вече, онзи ден го закриха[beer]

Дата:   29-10-04 21:14

ами по този който ги произвежда ,има си каталог ,от коя до коя година ,какво представляват , по ценните , а порцелана изобщо се цени и има доста колекционери , фотоапаратите са смешни като колективен материал ( ако може да се нарече колективен тъй като много малко са наистина скъпите фотоапарати ) в сравнение с порцелана ,просто трябва да знаеш какво да търсиш ,пък и като незнаеш то си личи от нивото на изработка ,текстурата ,детайла и го взимаш пък след това проверяваш [smilie6]

Re: За NIkon F -овете.
Автор: nikon_f2   
Дата:   30-10-04 00:08

[smilie5] За кво са ти бе,Jumbo, ти не си Nikon-джия ![smilie6]
Острави ги на нас истинските Nikon-джии[smilie18] да си снимаме с тях![smilie6]

Дата:   30-10-04 00:12

jumbo продали са го а е бил и FG20 [smilie2]