Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Спешен въпрос
Автор: Irishman   
Дата:   27-10-04 16:46

Днес бях на очен лекар и имаше една книжка където са нарисувани оцветени кръгове и там се образуват цифри.Познах повечето но има такива на които виждам само една мацаница и не мога да разбера къде да погледна да видя цифрата.Познавам цветовете не сам далтонист но въпроса ми е това ще ми направи ли проблем за кандидатстването ми в натфиз с фотография?

Отговори на това съобщение
 Re: Спешен въпрос
Автор: BuzzFuzz   
Дата:   27-10-04 16:48

Ne bi trqbvalo !!! Pi4 hodi6 li na kursovete kum NATFIZ ???? seki vtornik i 4etvurtak ???

Автор: Irishman   
Дата:   27-10-04 16:52

Oт варна съм пък след 2 години чак ще кандидатсвам

Автор: pehata   
Дата:   27-10-04 17:18

Споко, ако са картинките от последните страници - те са от трудните и едва ли ще ти направи проблем. Пък няма да ставаш летец, я!

Автор: Junior   
Дата:   27-10-04 21:52

а пък аз виждам ВСИЧКИ картинки (дори и тез от последните страници), ама студент по фотография в НАТФИЗ не станах...

Автор: ognyan   
Дата:   27-10-04 21:59

Irishman shtom imash jelanie shte vlezesh,ne vijdam problem.

Автор: stoevmobile   
Дата:   27-10-04 22:16

аз съм с частичен далтонизъм, не виждам всички картинки в ishihara tests или както там се казва книжката, не страдам от това, освен понякога от Автори у галерията, заради отговор на изказан коментар, обикновено не е за цветове де..... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: alexR   
Дата:   28-10-04 00:58

!!![smilie11] https://photo-forum.net/joro/emoticons/A70.gif

първа  назад  1     всички  напред  последна