Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Категория "Хумор" - непрестижна ?
Автор: photoforce   
Дата:   27-10-04 19:02

Здравейте,

Разбирасе, заглажието на темата е малко преиначено, за да се включи идеята в един ред. Мисълта ми е - имам доста снимки, които според мен отлично ще паснат за тази категория, обаче след това въобще не стоят добре в алфумът ми. Прави ми впечатление, че някой от добрите фотографи също така нямат нищо във "хумор". Ще бъди ли нередно, ако регистрирам поребител "photoforce FUN" ? Не бих искал комедийните снимки, които често нямат фотографско качество да излизат между всички останали. [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Категория "Хумор" - непрестижна ?
Автор: RossN   
Дата:   27-10-04 19:04

не се излагай бре. това въпрос ли е...[smilie9]

Дата:   27-10-04 19:05

Да, защото за мен е актуален. Айде, който има отговор да действа :) Не после да е почнете що имам два юзъра :) [smilie22]

Дата:   27-10-04 19:08

ми направи такива снимки, които да не те излагат....направо застреля коча с този въпрос (както би се изразил някой тук)

Дата:   27-10-04 19:10

Човек, виж сам - в хумор цената на снимката не е как е тонирана - често виждаш нещо смешно и го снимаш, макар да е невъзможно да се подреди добре. Просто, защото е смешно - снимката става съвсем различен вид - по-папарашка, не до там класова. Просто е смешно и това е цената.[smilie24]

Дата:   27-10-04 19:16

че за какво се бориш, за това другите да те оценят, или за това ти да си доволен от себе си. ако е първото, зле е работа, ще отговориш на въпроса поставен от теб, в една твоя публикация от преди няколко дена, а ако е второто, не би следвало да се срамуваш от работите си...някой казал че е престижно, друг не...[smilie10] [smilie8]

Дата:   27-10-04 19:19

Не,бе,човек, боря се за това да съм доволен аз от себеси. Не съм доволен от смешните си снимки, защото не са композирани, тонирани и въобще! Бих искал, обаче, да ги споделя с форумци, просто за майтапа. Точно затова бих искал да са в отделна директория на албуът ми. Ако се срамувах от себе си, бих си направил друг юзър, таен - това е адски тъпо. Просто бих искал да ги отделя от останалите![shtrak]

Автор: solo5   
Дата:   27-10-04 19:28

важното е да е смешна

Автор: Thor   
Дата:   27-10-04 19:33

градски тва с пристафка или без [smilie5]

Автор: nsirakov   
Дата:   27-10-04 19:52

Ето ти снимка от категория Хумор... тонирана, обработен, и .....

https://photo-forum.net/i/47651&OFFSET=0&CATEGORY_ID=10&PERIOD=30

Дата:   27-10-04 19:59

с телеприставката [smilie5]

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   27-10-04 20:04

Или просто не пускай снимката за гласуване, само я сподели с останалите :)))

solo5, като каза за балкона, виж аз пък кво излових от моя. По цял ден пилят, къртят, вдигат пушилката. И това само на 10 метра от моя балкон:
https://photo-forum.net/i/49481&USER_ID=2947

Автор: Thor   
Дата:   27-10-04 20:04

ауууу ТЕЛЕ - пристафка хех-ееееее ..
това е вече друго дигнал си нивото [smilie5]
а скочи с нещо а ла МАКРО - приставка някое съкровище не изкопа ли докато си играеше с лопатката и кофичката по пясъка на плажа [smilie5] [smilie5]

Автор: stoevmobile   
Дата:   27-10-04 20:12

photoforce, я не се излагай - хумор си е хумор, ти си това, което показваш от себе си.
"Не съм доволен от смешните си снимки, защото не са композирани, тонирани и въобще!"
абе ти за "арт" не си ли чувал?[beer]
Дай сега да мушиме Админите за категория "Не на фокус", а? [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: TPECHAT   
Дата:   27-10-04 20:19

ima dosta komuni...[smilie8]

Дата:   27-10-04 20:24

нямам време Thor, но съвсем скоро ще снимам повече [beer]

Дата:   28-10-04 06:10

Ма ич нищо не ви разбира главата![smilie23]

Автор: junior   
Дата:   28-10-04 06:51

Аз мисля, че така или иначе по-новите фотографи винаги започват да слагат в "Хумор" (включвам и себе си в това число), е нормално да се приеме, че галерия "Хумор" = "Нови Автори"

Дата:   28-10-04 12:51

Мисълта ми е, че ако някой фотограф като саймън ти влезе в албума, би направило по-престижно впечатление там да няма " простотии " - а аз самият ги обичам донякъде, но това си е папаращина и затова бих искал да излизат отделно. Но, аз ще се оправя, ако админите разрешат. [smilie24]

Дата:   28-10-04 12:53

не - няма смисъл да се регистрираш наново (пък и НЯМА да ти разрешат)... аз започнах с едни фотка за "Хумор", една даже беше четвърта в месечната класация... после изтрих всички неиздържани снимки... и така правя от тогава на всеки 2-3 месеца...

Дата:   28-10-04 12:57

photoforce малко ограничено мислиш
хората ти казаха, да снимаш и да се кефиш
ама ти май някакви медали търсиш
Не е зле Симон да ти разгледа снимките, ама по-добре да ти ги видят повече хора, а не саво Симон
Имам чувството, че си нагаждаш снимките за да бъдат оценявани
Ама най-смешните снимки са такива не защото са обработени на шопа, а защото са заснели някаква уникална и смешна снимка. Важното е, като е хумор да е смешна, не да си я обработил на Фотощоп и да я пускаш единствено за точки
Аз даже предлагам в Хумор да се забрани гласуването :-))

Автор: gorba4ov   
Дата:   28-10-04 13:07

Ако даден автор иска да си направи портфолио или някакъв стилен албум от профила си наистина ще е тъпо да си слага неща, които не смята за свой оригинален стил. Не толкова лоша идеята за отделен общ профил с всички неподбрани фотографии и един т.нар.албум в който един сериозен автор да си подреди нещата като във виртуална галерия..... Иначе за фотоламери като мен не им дреме какво си слагат защото са далеч от "албум"....https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie9.gif

Автор: nlbk   
Дата:   28-10-04 13:07

да ве ей форс... не се излагай... като сложиш снимката в хумор, ясно е, че целта ти е да покажеш смешен момент... а не композиция и тн. ти май постваш само за медалчета тука а?

Дата:   28-10-04 13:08

Другарю Горбачов, такъв "профил" е http://bgphoto.net

Автор: gorba4ov   
Дата:   28-10-04 13:19

ами след дообразоването ми от "младши" си връщам думите.....:))

първа  назад  1  2     всички  напред  последна