Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Къде е снимката с трите баби?
Автор: Transfiction   
Дата:   27-10-04 18:25

Днес гледах в "Моят свят" снимките, видях, че на първо място беше една снимка с три бабки, много хубава снимка и като идея, и като изпълнение. Гледам по-късно пак - снимката я няма! Ако авторът си я е махнал, жалко. Но не разбирам защо би си я махнал... като беше хубава и с най-много точки. Аз ли нещо съм изпуснала? [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Къде е снимката с трите баби?
Дата:   27-10-04 18:34

Намерих я, в същия конкурс е, обаче вече не излиза на първо място. А все още е с най-много точки (поне повече отколкото е първата в момента там). Защо така? [smilie10]

Публикацията е редактирана (27-10-04 18:35)

Автор: J0R0   
Дата:   27-10-04 18:42

Ами вероятно е била на първо място в днемния рейтинг. След като са минали 24 часа вече я няма там, минала е в тридневния, но вече на друга позиция, щото се състезава със снимки от още два дни. После ще изпадне и от там и ще мине в месечния рейтинг, където вече ще се мери със всички снимки от месеца... и така...

Дата:   27-10-04 19:18

Ясно, благодаря. [smile] А аз си мислех, че тази с най-много точки ще е винаги отпред.

Публикацията е редактирана (27-10-04 19:19)

Автор: v1   
Дата:   28-10-04 09:53

В съответния рейтинг, да. [cool]

Публикацията е редактирана (28-10-04 09:53)

първа  назад  1     всички  напред  последна