Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Любител с въпрос
Автор: blaster   
Дата:   26-10-04 09:06

Здравейте,аз съм любител ама от най-големите lamer-i.Преди 2 седмици си купих Никон 3700 на много добра цена(250лв.).Та вапраоса ми е какво ви е мнението за този апарат съобразено разбира се и с цената и все пак ми е първо фото.Поразгледах се никаде не видях да пише някои за него.Юе сум благодарен ако видя мнения.Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Любител с въпрос
Автор: asahi   
Дата:   26-10-04 09:48

Ти си собственика - ти ще даваш мнения. Ето тук има мнения на други потребители. Гугъл също може да се изкаже.

Автор: boni   
Дата:   26-10-04 09:48

Mi za tazi cena si e OK

Дата:   26-10-04 09:56

asahi благодаря за линка.Моето мнение е ,че си е много хубаво апаратчето но исках да чуя и от други дали сум се набутал или... Защото това е от малкото неща които сум си купил без да правя кой знае какви проучвания

Автор: plam   
Дата:   26-10-04 12:33

апарата си е як[beer]
ползвай го с кеф[shtrak]

Дата:   26-10-04 12:57

Супер.единствената ми забележка е, че като снимам на тъмно със светкавица снимките стават с много студени цветове [smilie2] Но поне "червени очи" няма след вклучване на опцията,а и друго неможе да прави снимки с дълго време на затвор,но все пак е клас любителски нали? [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна