Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Цифров фотоапарат?????
Автор: just_me   
Дата:   04-02-04 10:34

Почти нищо не разбирам от фотоапарати,затова имам нужда от съвет.Моля ви не ми се смейте[smilie5] Искам да питам има ли смисъл да си купувам цифров фотоапарат?Защото до сега в този форум не съм видяла да говорите нито веднъж за подобно нещо,а и тук някъде бях намерила 'правила как да провалим една снимка'.и там пишеше ,че за да направим снимката пълен провал трябва да си вземем фотоапарат на който не му се наглася нищо-бленда,обектив,т.н.,т.е. автоматичен фотоапарат.а цифровите или поне тези,които съм виждала са то4но такива-автомати4ни,сами си се нагласят[smilie10].и какво им е предимството на цифровите фотоапарати тогава,освен 4е мога да видя веднага каква снимка съм направила и да я ка4а веднага на pc-to,като избегна някое лошо сканиране,примерно[smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Цифров фотоапарат?????
Автор: plam   
Дата:   04-02-04 10:47

най-добре иди на сбирка на клубарите някой четвъртък - ще ти обяснят а може и да пипнеш някой цифрак

Автор: just_me   
Дата:   04-02-04 10:50

мерси за предложението,може би ще го направя някой път.ама като не познавам никой[cool] ,аз съм срамежливо дете[smilie25]

Автор: boni   
Дата:   04-02-04 10:53

Аааа,не има и цифрови апарати дето им се наглася всичко.Ако искаш такъв обаче се приготви да отделиш поне 500лв.

Автор: plam   
Дата:   04-02-04 11:04

just_me написа:

> мерси за предложението,може би ще го направя някой път.ама като
> не познавам никой[cool] ,аз съм срамежливо дете[smilie25]

да не мислиш че аз съм ходил... само се каня

Автор: urbanista   
Дата:   04-02-04 11:22

Ste sam ti mnogo blagodaren ako mi kaaje6 ot kade mpga da si zakupq cifro za 500 lv. ili oste po dobre ako mi preoporu4a6 nqkoia marka. stot as si imam edin olimpus M|| i s nego si starkam. mersi mnogo

Автор: boni   
Дата:   04-02-04 13:11

098416020

Автор: urbanista   
Дата:   04-02-04 16:13

a kade se provegda sbirkata na horata ot kluba i kakvi sa usloviqta za 4lenstvo??

Автор: junior   
Дата:   04-02-04 16:31

УСЛОВИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО: присъствие на масата
МЯСТО: При Кмета
ДЕН: Четвъртък
ЧАС: ~19:00
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: +∞

първа  назад  1     всички  напред  последна