Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Spe6no Serviz na CANON???
Автор: BuzzFuzz   
Дата:   25-10-04 20:05

Spe6no tursq serviz na Canon !
A60tkata mi ne6to otkazva da ba4ka neska kakto si snimah pribrah q v kaluf4eto na kolana i produljih i sled tova kogato pone4ih pak da go vklu4a KUREC!!! Ne 6te Trugva da zarejda izpilkva 2-3 puti i mi dava E18 (nqkaf error)(imam instrukciite ama na nemski a az nemskiq ne go znam )) ta ako moje nqkoi da mi kaje kakuv e problema ili da kaje kade ima serviz 6e sum my mnogo blagodaren!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Spe6no Serviz na CANON???
Автор: machine_head   
Дата:   25-10-04 20:11

абе хвърли го по-добре....

иначе чети тука: http://forums.powershot-a.com/showthread.php?s=bc1b7d6298cd6fae01f6956586c06383&threadid=9434&highlight=error

Автор: TPECHAT   
Дата:   25-10-04 20:12

e pa odi u Panservice na HMS-to /reis 76,306,305,313,213,214,88 i t.n./

where everybody knows your name [smilie18]

Автор: athom   
Дата:   25-10-04 20:13

И приготви пачката, че ОНИА са палачи.

[beer] [shtrak]

Автор: TPECHAT   
Дата:   25-10-04 20:13

biat ribite kat tebe [smilie25]

Автор: nlbk   
Дата:   25-10-04 20:14

Cons: E18 error - an error message generated by CFcard read-write process. There seems to be a problem: in CF slot pins are not so well fixed on a coper plate. My camera runs without one ot them (fortunately 1 of the 3 conected to ground!)

виж в google, излизат разни мнения във форуми на хора със същия проблем.... някой казват че е бъг в софта, други hardware проблем...

http://www.stevesforums.com/forums/view_topic.php?id=16822&forum_id=15

http://www.dcresource.com/forums/showthread.php?t=1149

Дата:   25-10-04 22:37

nlbk Zlaetn si 10x!!!

Автор: Junior   
Дата:   25-10-04 22:44

БЪЗФЪЗ
Е18 НЕ Е ГРЕШКА НА КАРТАТА!!!!!!! ВЕРВАЙ МИ - И АЗ СЕ БОРИХ С НЕГО ДОКАТО НЕ СЕ СВЕТНА КВО Е....
СТАВА ВЪПОС ЗА МЕХАНИЧЕСКО БЕЗУМИЕ ОТ СТРАНА НА КАНОН ПРИ ЧЪБНИТЕ КОЛЕЛЦА НА ВАРИОТО... ЛЕСНО СЕ РЕМОНТИРА (АКО РИ СТИСКА), А ИНАЧЕ В ПАН СЕРВИЗ ЩЕ ТИ ЗЕМАТ 100 КИНТА...

Автор: machine_head   
Дата:   25-10-04 22:45

tresni tresnatia u treskata [smilie22]

Дата:   25-10-04 22:53

Младши тука нлбк ми беше пуснал няколко линка та ги проверих и видях че доста се оплакват!!!
Младши кво искаш да ми кажеш че треа сам да си го оправам?? Така ли ?

Гарантирам ти също че е и грешка на картата !!! попогрешка теглих един формат на картата и Бум Е18 :)) тя добре че е с гаранция 5 години та се опраих ама са ако треа го разглабям Лелеееее[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] 1087.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gif

Дата:   25-10-04 23:03

E18 Repair guide

Автор: dani   
Дата:   25-10-04 23:25

Niksan mai kato gledam she triabva da go razglobish[smilie3] problem mai a?Moje da probvame v kraen sluchai da go razglobim [smilie18] [smilie18] [smilie18] i da stiskame palci [smilie5]

Автор: jester   
Дата:   26-10-04 10:07

Абе що само плашите народа, бе? Какво пък толкоз дерат в Пан Сервиз? Най-скъпият ремонт, който съм плащал там беше 69лв, за един А80, който беше падал на скали, и на нищо не приличаше - дисплеят му се вееше като прани гащи, а обективът така се беше омачкал, че дори не можеше да си помисли да се прибере. Смениха му сума чаркове за горепосочената цена. И друг път съм опирал до тях, никога не е било скъпо. Единствено са марди по отношение на малко по-стара техника. Не им се занимава ли, не знам, но предпочитат да ремонтират по новинки модели.

Дата:   26-10-04 10:12

А аз два пъти ходих - единия път за е18 (дето се вижда ква глупост е) - 75 лв, другя пат пак за нещо такова - 80 лв... ми то аз апарата съм го купил за 180 долара....
На сичко отгоре ги бях помолил ако струва над 50 кинта да ми се обадят, за да си го поправя сам....
да мрът тия гадове от Пан сервиз[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: jester   
Дата:   26-10-04 10:18

Не те харесват, бе пич [smilie25]
Майтап. Сигурно е така, щом казваш, но аз нямам обяснение, защо веднъж така, веднъж иначе.[smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна