Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Рисуваното пейзажче....
Автор: bs6247   
Дата:   25-10-04 10:53

Забелязвам,че рисуваното пейзажче от първитв 5 на "моят свят" го няма вече..... Може би авторът се е обидил нещо ...[smilie3] [smilie3] [smilie3] [smilie3] [smilie3] [smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: Рисуваното пейзажче....
Автор: nsirakov   
Дата:   25-10-04 10:55

ми вие го побаркахте този автор......срамота....

Автор: Brummaker   
Дата:   25-10-04 11:00

Аз какво да кажа: предполагам дребните душици са доволни...

Така ли трябваше да става ?! ?!

Дата:   25-10-04 11:13

Не разбрах кое да не става така: Когато не си на първото място - да си сваляш снимката ли ?

Дата:   25-10-04 11:13

Бруме, пейзажът беше от добър автор...ама коментарите можеха да извадят от равновесие всеки... питай Вениамин какво беше писал там....примерно.. а другите....

Автор: jumbo   
Дата:   25-10-04 11:15

аууууууууу ей сега ще се скъсам от рев
щом я е разкарал значи е разбрал че не и е там мястото

подпис: дребна душица

Автор: Junior   
Дата:   25-10-04 11:51

аз пъ не съм го видел тва пейзашче изобщу...

Дата:   25-10-04 11:55

обади ми се ще ти го покажа :) не беше лошо ама го опорочиха.. все пак нямаше гърли и ябъълки на снимката.....

Автор: Junior   
Дата:   25-10-04 12:05

опай го на сайта ти за некой час...

Автор: inmitev   
Дата:   25-10-04 17:13

Аз пък го видях. За съжаление беше пуснато в началото, когато се виждаше [почти] без проблем кой е автора. И съответно като се разбра чия е снимката, коментарите отдолу бяха целенасочено подсещаши или в прав текст съобщаващи кой е той.
Та така де, хубавото пейзажче (за което между другото си дадох четирите точки, преди да разбера кой го е снимал), беше свалено от автора си за радост на хората, които го "разкриха" и за съжаление на хората като мен, които харесват красивата ни природа.

Автор: Matador   
Дата:   25-10-04 17:15

Е няма нищо, нали лобизма требе да процъфтява. Щом не е от "нашите" - да го побъркаме! :-)

Автор: deltalink   
Дата:   25-10-04 17:39

Ми дайте тогвава да се разграничим!
Кои са нашите и кои са вашите?

Момичето се беше постарало и шота не беше зле

Автор: Matador   
Дата:   25-10-04 17:43

Аз лекичко иронизирах лобизма deltalink :-) не бързай и ти да се делиш!

Автор: charm   
Дата:   25-10-04 17:44

Приятели, стига сте дъвкали тая загубена тема, моля!
Да, моя беше снимката - свалих я не защото не е на първо място, bs6247, а защото наистина ми писна от коментари "удрящи" по съвестта ми.
Очакват ме много по-добри кадри, така че не се радвайте толкова. Не сте ми надвили [smilie25]
Я по-добре ходете да [shtrak] и стига се разправяхте за едно "нарисувано пейзажче"!

И благодаря на всички, на които то е харесало! [smile]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   25-10-04 18:04

inmitev - а не забеляза ли, че имаше доста коментари и то конструктивни освен насочващи, много преди да стане ясно за бъговете и разкриването на авторите? (За ударни оценки дето го пратиха в орбита за 2 седмици не говоря. Снимката имаше гориво за първа скорост, но за да се задържи в орбита чак..не. Все пак този конкурс е и малко фотографски, и малко тематичен).Не виня автора затова Не си мисли, че само ти си си дал мнението и оценката, преди да си видял черно на бяло автора. И АЗ КОМЕНТИРАХ БЕЗ ДА СЪМ ВИДЯЛ ЧЕРНО НА БЯЛО ИМЕТО НА АВТОРА.
Да, някои снимки в началото станаха жертва на бъговете на сайта (и може би други продължават да стават - ако допуснем, че още има бъгове:))Но някои снимки, като тази на въпросния автор могат само да спечелят от това (лично мнение)
Не съм следил последващите коментари. Може автора да е обиден. Може всичко.Може да си е освободил място за нова снимка и т.н., не ми се тълкува. Във всеки случаи на мен ми е пък обидно, като чета тази дискусия на фона на скандалните реклами от тези дни:)) Някои хора наистина си мислят, че трябва да дирижират кое кога и как да е на първо място /не става дума за автора на снимката/.
Да, ама за да е там, човек трябва да се постарае и да сложи нещо подходящо за тази тема /това като едно от условията само/.
Тези които водят сега са го направили. Е нищо, че повечето НЕ са се постарали да са много анонимни. Е нищо, че играе пак як PR при повечето снимки, че стават трусове и изпреварвания у кратце като оценките нарастват яко без коментар нито един отдолу:) Да, ама снимките са по темата. Има много време - време да се научим да снимаме, или да научим PR, или да прилагаме каквито и да е хватки, ако правилника го допуска. Ако има кандидат състезатели, то е добре да усвоят разностранни уроци преди да излязат на пистата, и ако още си ги влече - да се състезават. Така е по-здравословно. Тука важат принципите и на първа космическа, втора космическа, трета космическа скорост за да се отиде в орбита. Време/оценки и т.н. - все неща свързани с физиката, рекламата и т.н, които не ме вълнуват, но които се състезава трябва да ги прилага:)) Като така са правилата и структурата.
Лично аз се забавлявам и гласувам по качествата на съответните снимки /е, много съм пропуснал, но все някога ще отделя време за всичко/. Каквото си направиме такова ще си се получи. Каквото и да се получи, резултата винаги ми е интересен, а снимките пред очите. Нямам нужда да ми се обяснява кое е хубавото, нито започвам да гледам все от първа страница на рейтинга.
Като му дойде времето, и гонката напредне, ще си избере всеки неговия кон, които най-заслужава да спечели (по някакви си негови съобръжения). Всеки може да коментира и гласува в широки рамки, да залага може дори. Важно е шоу да има. По-интересно искате да ви е, ако от първата обиколка всичко да си ви е ясно, и да няма изненади, а? Аз това отдавна го разбрах и си се забавлявам по своему. Време и за мен има, ама не храня състезателни мераци, защото очаквам къде-къде по интересни неща от трибуните или от задната редица, вместо да набивам шпори и да си правя PR-а само. Това е ограничение на личността:)

Дата:   25-10-04 18:22

Нямаше ме цял ден и сега чак прегледах реакциите на моята "отбележка".

Направи ми впечатление , че тази снимка отначало твърдо зае първото място,после поизостана и после - изчезна.
....и го отбелязах.
Без да искам да нагрубя ,респективно - наскърбя някои.
Самата снимка не съм я коментирал и авторката сигурно го знае.

А коментара за "махане - ако не е на първо място" - беше отговор на друг коментар.

Никога не съм предполагал , че това е автора на снимката ,така че нямам никакво "лично отношение". Съвсем честно - мослех си че е на друг автор - "майстор" на този тип снимки.

Още веднъж се ивинявам на авторката, ако аз съм и причинил някакви неприятни усещания и нека не ме смята за един от тези,които се опитват да я "надвият"

Автор: Krassy   
Дата:   25-10-04 18:43

Споко бе, моя е снимката [smilie7]

Дата:   25-10-04 18:50

Сега ги поразгледах първите. Ма монтажи яко, и B/W че по лесно се снаждат. Ц-ц-ц я и аз да наточа ножицата и да се включвам...въпреки, че които се усети последен.. :)ха-ха-ха.

Автор: charm   
Дата:   26-10-04 09:19

Mobby_Dick, как не те домърза да пишеш толкова?

bs6247, споко човече! :) не съм се обидила. започнах съвсем мъничко по-малко да се връзвам [smilie25]

важното е удоволствието! затова смятам темата за безмислена - какво толкова - една снимка. Имаше я, няма я - никой нищо няма да загуби от това. Става ли да не го обсъждаме повече? [smilie25]

[beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak]
https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonDancer.gif

Дата:   26-10-04 10:54

charm - мен никога не ме мързи, освен често. Пиша със скоростта на мисълта, а пък тя ми е бърза. Ходил съм на училище едно време, а не скоро, затова.

първа  назад  1     всички  напред  последна