Автор: Mobby_Dick
Дата: 25-10-04 18:04
inmitev - а не забеляза ли, че имаше доста коментари и то конструктивни освен насочващи, много преди да стане ясно за бъговете и разкриването на авторите? (За ударни оценки дето го пратиха в орбита за 2 седмици не говоря. Снимката имаше гориво за първа скорост, но за да се задържи в орбита чак..не. Все пак този конкурс е и малко фотографски, и малко тематичен).Не виня автора затова Не си мисли, че само ти си си дал мнението и оценката, преди да си видял черно на бяло автора. И АЗ КОМЕНТИРАХ БЕЗ ДА СЪМ ВИДЯЛ ЧЕРНО НА БЯЛО ИМЕТО НА АВТОРА.
Да, някои снимки в началото станаха жертва на бъговете на сайта (и може би други продължават да стават - ако допуснем, че още има бъгове:))Но някои снимки, като тази на въпросния автор могат само да спечелят от това (лично мнение)
Не съм следил последващите коментари. Може автора да е обиден. Може всичко.Може да си е освободил място за нова снимка и т.н., не ми се тълкува. Във всеки случаи на мен ми е пък обидно, като чета тази дискусия на фона на скандалните реклами от тези дни:)) Някои хора наистина си мислят, че трябва да дирижират кое кога и как да е на първо място /не става дума за автора на снимката/.
Да, ама за да е там, човек трябва да се постарае и да сложи нещо подходящо за тази тема /това като едно от условията само/.
Тези които водят сега са го направили. Е нищо, че повечето НЕ са се постарали да са много анонимни. Е нищо, че играе пак як PR при повечето снимки, че стават трусове и изпреварвания у кратце като оценките нарастват яко без коментар нито един отдолу:) Да, ама снимките са по темата. Има много време - време да се научим да снимаме, или да научим PR, или да прилагаме каквито и да е хватки, ако правилника го допуска. Ако има кандидат състезатели, то е добре да усвоят разностранни уроци преди да излязат на пистата, и ако още си ги влече - да се състезават. Така е по-здравословно. Тука важат принципите и на първа космическа, втора космическа, трета космическа скорост за да се отиде в орбита. Време/оценки и т.н. - все неща свързани с физиката, рекламата и т.н, които не ме вълнуват, но които се състезава трябва да ги прилага:)) Като така са правилата и структурата.
Лично аз се забавлявам и гласувам по качествата на съответните снимки /е, много съм пропуснал, но все някога ще отделя време за всичко/. Каквото си направиме такова ще си се получи. Каквото и да се получи, резултата винаги ми е интересен, а снимките пред очите. Нямам нужда да ми се обяснява кое е хубавото, нито започвам да гледам все от първа страница на рейтинга.
Като му дойде времето, и гонката напредне, ще си избере всеки неговия кон, които най-заслужава да спечели (по някакви си негови съобръжения). Всеки може да коментира и гласува в широки рамки, да залага може дори. Важно е шоу да има. По-интересно искате да ви е, ако от първата обиколка всичко да си ви е ясно, и да няма изненади, а? Аз това отдавна го разбрах и си се забавлявам по своему. Време и за мен има, ама не храня състезателни мераци, защото очаквам къде-къде по интересни неща от трибуните или от задната редица, вместо да набивам шпори и да си правя PR-а само. Това е ограничение на личността:)
|
|