Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За злосторниците в сайта 2
Автор: admin   
Дата:   02-02-04 12:26

Уважаеми участници и фенове на сайта на Фото Форум

Най-отговорно бих искал да ви информирам, че съществуват филтри за следене на некоректно поведение докато участвате в конкурсите в сайта. Информацията, която събира администратора, бива обработена и ще се свържем със всеки един от вас ако е необходимо. Вече това се случи с няколко от вас!

Регистрацията на няколко анонимни потребителя се счита за некоректна към другите потребители и такива потребители ще бъдат санкционирани.

Предложение, което ще влезе в сила е основният потребител, който регистрира допълнителни или по някакъв друг начин играе некоректно да бъде маркиран с удивителен знак, който ще носи информация за типа некоректно поведение на съответния човек и ще сигнализира останалите за реалноста.

Администрацията ми дава възможност да унищожа с един клик на мишката това, за което вие губите часове да направите като регистрации и гласувания!

Разчитаме на вашата подкрепа така както и вие бихте могли на нашата.

Ще направим всичко възможно с цел да защитим вашите интереси.

Администратор на Фото Форум

Отговори на това съобщение
 Re: За злосторниците в сайта 2
Автор: junior   
Дата:   02-02-04 12:52

Това с дамгамосването ми харесва! На всички им удари по една лилия (удивителна в нашия случай)на рамото, за срам и позор!

Автор: boni   
Дата:   02-02-04 13:05

Be iavno ima unikalni tikvi!
Za niakoi pochvam da se samniavam che ne sa v red.

Автор: marto   
Дата:   02-02-04 17:55

Аз също съм ЗА
Нали навсякъде се говори за прозрачност
Може пък да се откажат като ги порицаем.....

Автор: BoneCollector   
Дата:   02-02-04 21:58

ЗА !

Автор: snooper   
Дата:   02-02-04 23:41

Ako shte ima damgosvane, predlagam da se izraboti otdelen signalno cheven mihasht znak za Poly_the_Girl :)))

Автор: junior   
Дата:   02-02-04 23:49

е Poly_the_Girl не е от точно този вид пирати. Тя просто критикува анонимно в нагъл стил. Не трябва да се дамгамосват критиците. По-скоро трябва да се слагат неща, които да не се критикуват.

Но ПИРАТИТЕ е добре да се порицаят.

Разбира се, отбелязването с удивителна ще ги накара просто да се регистрират наново, но пак е някакъв въртел де...

Автор: snooper   
Дата:   03-02-04 00:59

Ako edin kadur ne moje da predizvika kritika, to znachi prosto ne predstavliava interes za povecheto hora...

A az ne sum sreshtu kritika na Poly-the_Girl , prosto naistina go pravi dosta naglo i sus samochuvstvie, koeto pone zasega ne namira pokritie...

Автор: urbanista   
Дата:   04-02-04 16:08

as sasto sam za horata koito pravqt bili tuk. taka da bade hora!!

Автор: plam   
Дата:   06-02-04 08:27

айде и мене ме "дамгосаха"
има три регистрации от моя комп
моята plam
на сина ми hakercho
и една резервна pesho - админа да я изтрие ако иска - отдавна не оценявам и не ме оценяват
направих я в изблик на гпяв от ужасната система на оценяване в сайта
благодаря на админа за направената реклама - ника ми стои чудесно с тази удивителна! ;)-

Публикацията е редактирана (06-02-04 08:42)

Автор: sas   
Дата:   06-02-04 09:56

За hakercho знаем, но удивителната е за pe6o, защото си го ползвал вчера въпреки цялата дъндания.

Както и да е.

Юзъра е спрян, ама няма да се кефиш дълго на удивителната, поради причини, че общо взето си коректен юзър.

първа  назад  1     всички  напред  последна