Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съхранение на разпечатки?
Автор: LUMBERJACK   
Дата:   23-10-04 13:24

Ей, не се бях замислял, но преди два часа ме попитаха и аз... не можах да отговоря нищо смислено.

КАК СЕ СЪХРАНЯВАТ РАЗПЕЧАТКИТЕ ОТ МАСТИЛЕНО СТРУЕН ПРИНТЕР?

Знам, че една година е достатъчна за да се поизгубят цветовете на разпечатка на обикновена хартия. Със специалните хартии и мастила на HP и Epson може да се удължи до 5 години. След това има някакви изменения. Това само съм го чувал, не го знам от личен опит, защото аз предпочитам да си пазя файловете и да разпечатам само при нужда. Да, ама човекът искаше да си окичи стените с фотки. ТРАЙНИ ФОТКИ, разпечатани във фоторежим. Беше се сетил да ги ламинира, но му казах, че едва ли е добро решение, щото оптичните свойства на ламината са други.

Някой има ли опит с тези неща?

Отговори на това съобщение
 Re: Съхранение на разпечатки?
Автор: nsirakov   
Дата:   23-10-04 13:28

съхранява оригинала в ПЦ-то и си ги разпечатве наново като му избледн[smilie25] ее...[smilie25]

Автор: Thor   
Дата:   23-10-04 13:29

аз нямам идея ,ама мисля че най добре със спомен ,ако имаш добра памет може и по дълго време ,иначе volokin ,може да е запознат добре с тея магии ..[smilie6]

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   23-10-04 13:30

[smilie3]
Това беше първото нещо, което и аз му казах, ама...

Автор: Canon   
Дата:   24-10-04 11:08

Има и UV лакове
Щото ув лъчите + влага са най добрата комбинация за избеляване
Стъклото също частично спира лъчите

първа  назад  1     всички  напред  последна